Dagens dubbel EM | Rekar & odds | EM 2021: Lördag 26 juni

Martin Efvergren Publicerat: 24 juni 2021

Dagens dubbel hämtar vi från de två åttondelsfinalerna mellan Wales – Danmark och Italien – Österrike som spelas lördagen den 26 juni.

Dagens Dubbel från Lucky Sports

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

På Johan Cruijff Arena i Amsterdam spelas den första åttondelsfinalen i EM 2020 Wales och Danmark drabbar samman med avspark kl 18.00. Danmark lämnar således tryggheten hemma i Köpenhamn efter ett gruppspel som onekligen blev väldigt speciellt.

Det började som en mardröm för danskarna där förlusten mot Finland i premiären var långt ifrån det värsta som skedde den kvällen. Men Christian Eriksen vaknade till liv – och det skulle hela Danmark komma att göra.

Den avslutande 4-1-segern mot Ryssland blev en urladdning som få danskar kommer att glömma och nu ser man plötsligt starkare ut än vad någon kunnat tänka sig efter den omskakande öppningsmatchen.

Nu har man också fått en ganska gynnsam möjlighet att ta sig vidare till kvartsfinal då Wales står för motståndet i åttondelsfinalen.

Den andra åttondelsfinalen mellan Italien och Österrike drar igång kl 21.00 och spelas på Wembley i London. Här är Italien stora favoriter men Österrike har en hel del kvalitet i sitt lag och bör kunna bjuda på ett bättre motstånd än de lag Italien tidigare mött.

Dagens dubbel från Lucky Sports ger 3.24 gånger insatsen!

SVERIGES ROLIGASTE BONUS JUST NU! Lucky Sports har utmanande bonus för nya kunder. Gör en insättning – och har du inte dubblat pengarna inom 24 timmar får du dina pengar tillbaka. Läs mer och registrera dig här!

  Dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bet 1: Wales – Danmark – över 8.5 hörnor (1.80)

Danmark ser verkligen ut att ha gått stärkta ur det som skett och spelar de som mot Ryssland senast kommer de bli väldigt svårstoppade här. Men Wales är förstås ingen oäven motståndare och Gareth Bale och Aaron Ramsey har sin vana trogen höjt sig rejält i landslagströjan.

Wales utnyttjar ofta dessa spelares passningsfötter i längre spelvändningar och det är inte sällan man söker ytorna i ytterkorridorerna. Trots att man ofta tar sig fram längs kanterna har man skapat relativt få hörnor så här långt i turneringen.

I 1-1-matchen i premiären mot Schweiz fick man 4 hörnor. I 2-0-segern mot Turkiet fick man 7 hörnor. Senast mot Italien fick man bara med sig 1 hörna.

Danmark fick med sig 7 hörnor mot Ryssland senast, 2 hörnor mot Belgien och 8 hörnor mot Finland.

Mot bra motståndare som Belgien och Italien har dessa lag skapat få hörnor men i den här matchen är förutsättningarna goda för att det kommer bli klart fler hörnor.

Ett spel på över 8.5 hörnor totalt ger hela 1.80 gånger pengarna hos Lucky Sports och det är vårt första spel i den här EM-dubbeln.

Bet 2: Österrike under 0.5 mål (1.80)

Italien är stora favoriter i åttondelsfinalen mot Österrike och ser man till vad det här laget har presterat över tid är det fullt rimligt. Man gick genom gruppspelet utan att släppa in något mål och med tre övertygande segrar. I princip var inget lag ens nära att göra mål på Italien.

Att det är svårt att göra mål på Italien är ingen ny egenskap utan så har det varit över en längre tid under Roberto Mancinis ledning. Just nu har man 11 raka matcher där man hållit nollan.

Österrike lär komma att försvara sig lågt här och kommer således ha långt till Italiens mål de gånger man vinner boll. I stort tror jag på en lite mindre fartfylld match jämfört med matchbilden i Italiens tidigare matcher.

Sammantaget finns det väldigt goda chanser att Italien återigen kommer att hålla nollan här. Till 1.80 gånger insatsen spelas därför att Österrike gör under 0.5 mål i den här matchen.

Dagens dubbel från Lucky Sports: 3.24 gånger pengarna!

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Wales – Danmark – över 8.5 hörnor & Österrike under 0.5 mål
Odds: 3.24
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 18:00, lördag 26 juni 2021