Dagens dubbel EM | Rekar & odds | EM 2021: Måndag 21 juni

Axel Sjödin Publicerat: 21 juni 2021

Både grupp B och grupp C kommer att avgöras under måndagskvällen och vi har hela fyra matcher att titta på inför dubbeln.

Dagens Dubbel från Lucky Sports

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Som om inte tre matcher vore nog så har vi under måndagen och tisdagen hela fyra matcher från EM som man kan välja att spela på. Både grupp B och grupp C kommer att avgöras och slutspelsträdet som vi är nyfikna på att få se kommer att börja utkristallisera sig.

Vi lyfter som vanligt två spel om dagen och bakar om det till dagens dubbel från dessa fyra matcher. De vi valt att titta på här är Danmark – Ryssland och Nordmakedonien – Nederländerna.

Dagens dubbel har oddset 4.01 gånger pengarna hos Lucky Sports.

Bet 1: Danmark över 1,5 mål (1.80)

Man kan verkligen fråga sig hur Danmarks mästerskap hade sett ut om inte den tragiska olyckan med Christian Eriksen hade inträffat under matchen mot Finland. De såg väldigt starka ut inför mästerskapet och de kändes på förhand som en så kallad dark horse att kunna gå långt.

Men än är det inte över och Danmark kan genom en vinst mot Ryssland ha en chans på avancemang. Ifall Belgien som väntat vinner mot Finland blir det då tre lag på tre poäng och då kommer det behöva avgöras på målskillnad.

Danmark är ett klart bättre lag än Ryssland egentligen och om de bara lyckats samla sig lite efter den fruktansvärda inledningen på turneringen så ska de vinna den matchen. De är också medvetna om att målskillnad kommer att spela roll och därför lär de försöka pressa för fler mål även vid ledning. Vi tror på att Danmark lyckas hitta nätet åtminstone två gånger i matchen för 1.80 gånger pengarna hos Lucky Sports.

Bet 2: Memphis Depay målskytt (2.23)

Som ett av Nederländernas tunga anfallsvapen finns det alltid en chans att Memphis Depay hittar nätet i en match. Han kommer nu senast från en väldigt bra säsong i franska Lyon där han hamnade på en andraplats i skytteligan bakom PSG:s Kylian Mbappé.

De 20 mål han stod för räckte för att länge låta Lyon vara med och slåss i titelstriden, vilket lockat till sig större klubbars ögon och så sent som i lördags stod det klart att han var klar för Barcelona inför nästa säsong.

Han har varit farlig även i EM även om han inte fått med sig ett spelmål ännu, men han slog in 1-0 på straff mot Österrike senast och har således en extra möjlighet att skriva in sig i målprotokollet som lagets straffskytt. För 2.23 hos Lucky Sports känns det i alla fall klart spelvärt i en match där Nederländerna kan slappna av lite mer och kommer våga satsa offensivt mot gruppens svagaste lag.

Dagens Dubbel med odds från Lucky Sports: 4.01 gånger pengarna!

  Rygga spelet hos Lucky Sports – Dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Danmark över 1,5 mål & Memphis Depay målskytt
Odds: 4.01
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 18:00
TV:  svttva logo tvfyra logo
Stream:  svtplay logo cmoresport logo