Dagens Dubbel EM | Rekar & odds | EM 2021: Måndag 28 juni

Axel Sjödin Publicerat: 27 juni 2021

Åttondelsfinalerna i EM fortsätter och under måndagskvällen bjuds vi på ett par riktigt intressanta matcher till vår dubbel.

Dagens Dubbel från Lucky Sports

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Måndagen öppnar starkt med Kroatien mot Spanien, två väldigt starka nationer som har haft en del motgångar under mästerskapet och nu behöver visa vad de går för mot tufft motstånd direkt i slutspelet. Förloraren kommer nog få utstå väldigt mycket kritik på hemmaplan medan vinnaren lär komma undan med eventuella snedsteg i gruppspelet efter att de tagit sig förbi en svår åttondel.

I kvällens andra åttondel är det solklart vem som är favoriten då de regerande världsmästarna Frankrike möter Schweiz i sin åttondel. En mardrömslottning för Schweiz såklart, men Frankrike har ändå visat sig sårbara i dödens grupp.

Dagens dubbel som vi plockat fram ger 4.51 gånger pengarna hos Lucky Sports.

SVERIGES ROLIGASTE BONUS JUST NU! Lucky Sports har utmanande bonus för nya kunder. Gör en insättning – och har du inte dubblat pengarna inom 24 timmar får du dina pengar tillbaka. Läs mer och registrera dig här!

  Dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bet 1: Båda lagen gör mål i Kroatien – Spanien (2.08)

Spanien är tunga favoriter hos spelbolagen inför åttondelsfinalen mot Kroatien trots att man inte direkt övertygat i gruppspelet. De må ha vunnit med 5-0 mot Slovakien i den sista matchen, men det är svårt att ge Spanien hela äran för de siffrorna så Slovakien kollapsade helt i andra halvlek.

Álvaro Morata lär nog inte få fler chanser i slutspelet från Luis Enrique tyvärr då han brände en straff och återigen gick mållös medan hans ersättare istället nätade i andra halvlek. Det var en tung match för Morata minst sagt, men han är inte helt utan ansvar för varför Spanien öppnade turneringen med en sådan måltorka.

Nu har i alla fall fem olika spelare fått göra mål för La Roja bara i matchen mot Slovakien och för att Spanien som inte saknat lägen mot Sverige och Polen är det nog precis vad de behöver när de kliver in i slutspelet.

Kroatien har i sin tur också börjat hitta målet och hade i deras 3-1 vinst mot Skottland flera bra anfall. Samtidigt släppte de till ytor för Skottland också som vid flera tillfällen var väldigt nära ett andra mål i matchen.

Spanien är nog det starkare laget även om oddsen på dem är väldigt låga, men Kroatien kommer nog att kunna få hål på dem om de fortsätter spela som de gjorde mot Skottland. Spanien är absolut inte osårbara, vilket vi fick se i matchen mot Sverige, trots vårt låga bollinnehav.

Bet 2: Kryss i första halvlek i Frankrike – Schweiz (2.17)

Frankrike går in i sin åttondelsfinal som väldigt tunga favoriter mot Schweiz. Fransoserna toppade dödens grupp men bortsett från matchen mot Tyskland så har de inte direkt visat upp något bländande spel.

De fick nöja sig med ett kryss mot både Ungern och Portugal trots att de hade kommandot i båda matcherna. Det såg bättre ut mot Portugal, men mot Ungern såg de offensivt väldigt stillastående ut och kunde inte tränga sig igenom Ungerns försvar för att få med sig trepoängaren.

Schweiz spelade i min mening bra i sin grupp även om de precis som alla andra blev överkörda av Italien. De visade mot Turkiet att de har mer att erbjuda i detta mästerskap och Xherdan Shaqiri som spenderat säsongen som bänkvärmare har vaknat nu i landslagströjan och stod för ett drömmål mot turkarna.

De ska väldigt mycket till för att de ska lyckas slå ut de regerande världsmästarna här, men de kan nog likt Ungern vara en svår nöt att knäcka. Schweiz kommer inte vilja släppa till något mot den franska offensiven och ett kryss i halvtid känns inte alls otroligt.

Frankrike har inte alls visat på samma fart och förmåga att luckra upp ett tight försvar så som italienarna gjort i sina matcher och Schweiz har nog en bättre chans att stå upp mot Frankrike som kanske inleder lite avvaktande.

Dagens dubbel från Lucky Sports: 4.51 gånger pengarna!

  Rygga spelet hos Lucky Sports – Dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM i Kroatien – Spanien & Kryss i första halvlek Frankrike – Schweiz
Odds: 4.51
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 18:00
TV:  svtett logo tvfyra logo
Stream:  svtplay logo cmoresport logo