Dagens dubbel EM | Rekar & odds | EM 2021: Söndag 20 juni

Axel Sjödin Publicerat: 20 juni 2021

Grupp A ska avgöras under söndagen och inför kvällens matcher laddar vi upp med en dubbel med odds från Lucky Sports.

Dagens Dubbel från Lucky Sports

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

På gott och ont går vi under söndagen in i den sista gruppspelsomgången. Tyvärr får vi inte längre se tre matcher om dagen efter varandra som är bland det bästa med mästerskapssomrarna, nu spelas istället dagens båda matcher samtidigt för att inte kunna spela på den andra matchens resultat.

Den tredje omgången kommer i alla fall att bjuda på väldigt många spännande matcher då slutspelsplatserna ska bokas. Dramatik utlovas med andra ord och först ut har vi grupp A.

För ytterligare dramatik har vi dessutom kryddat dagens två möten med en dubbel såklart som går att finna hos Lucky Sports för oddsen 4.01.

Bet 1: Ciro Immobile målskytt (2.36)

Det är ett spel som egentligen knappt behöver motiveras, Lazios stora skyttekung är oerhört vass framför mål och verkar nu äntligen ha kommit igång på riktigt i landslaget. Han har under en lång tid varit fantastisk för sitt klubblag men inte alls levererat i landslaget på samma sätt.

Roberto Mancinis spelsystem verkar passa honom mycket bättre än föregångaren Gian Piero Venturas i alla fall, där han användes som en targetspelare att slå inlägg på i boxen. Här spelar han istället bredvid sin gamla lagkamrat Lorenzo Insigne på topp, som tillsammans med Marco Verratti bildade en fantastisk offensiv trio i Pescara för tio år sedan.

Immobile har dessutom hittat nätet mot både Turkiet och Schweiz hittills och hade egentligen chans på mer mot Schweiz. Det är oerhört viktigt för en anfallare som Immobile att komma igång i turneringen på det här sättet, särskilt som han inte alltid levererat i gli Azzurri.

Ifall Italien fortsätter att ösa på framåt som de gjort hittills kommer det att dyka upp flera lägen för Immobile även här och så klinisk som han är så borde något sitta. För 2.36 hos Lucky Sports är det åtminstone klart spelvärt.

Bet 2: Schweiz över 1,5 mål (1.70)

Det är kanske på förhand ett udda spel då Schweiz inte ens lyckats få in mer än ett mål under sina två tidigare matcher hittills, men det är inte främst på grund av Schweiz som vi lägger det här spelet.

Turkiet har varit helt under isen den här turneringen och inte alls sett bra ut defensivt med undantag för den första halvleken mot Italien som åtminstone var godkänd. De har släppt in fem mål hittills, tre mot Italien och två mot Wales. I båda matcherna kunde marginalen dessutom ha varit större, Gareth Bale missade till exempel en straff och Turkiet bjöd båda lagen på gott om lägen att utöka.

Schweiz må ha haft det tungt framåt, men de har åtminstone haft perioder av bra spel och ska nog kunna trycka in ett par mål mot ett Turkiet som mentalt verkar ha checkat ut ur mästerskapet redan.

Att Schweiz nätar över 1,5 gånger finns till 1.70 gånger insatsen hos Lucky Sports.

Dagens Dubbel: 4.01 gånger pengarna!

  Rygga spelet hos Lucky Sports – Dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Ciro Immobile målskytt & Schweiz över 1,5 mål
Odds: 4.01
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 18:00
TV:  svtett logo Kunskapskanalen
Stream:  svtplay logo