Dagens Dubbel EM | Rekar & odds | EM 2021: Söndag 27 juni

Axel Sjödin Publicerat: 27 juni 2021

Dagens dubbel hämtar vi i vanlig ordning från dagens EM-matcher mellan Nederländerna och Tjeckien samt mötet mellan Belgien och Portugal.

Dagens Dubbel från Lucky Sports

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Under söndagen börjar slutspelet att ta fart på riktigt med stormatchen Belgien mot Portugal på menyn. Först ut får vi dock följa mötet mellan Nederländerna och Tjeckien som kommer att göra upp om en plats i kvartsfinalen på Sveriges sida av slutspelsträdet.

Både Belgien och Holland är tillsammans med Italien de enda lag som hittills vunnit alla sina matcher under mästerskapet såhär långt, men under söndagen kommer de att få sätta tänderna i tuffare motstånd än vad de har gjort hittills.

Till de båda åttondelarna har vi plockat fram en dubbel från Lucky Sports som ger 3.61 gånger pengarna.

SVERIGES ROLIGASTE BONUS JUST NU! Lucky Sports har utmanande bonus för nya kunder. Gör en insättning – och har du inte dubblat pengarna inom 24 timmar får du dina pengar tillbaka. Läs mer och registrera dig här!

  Dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bet 1: Under 2,5 mål i Holland – Tjeckien (1.94)

Holland må ha gjort flest mål framåt i EM hittills, men man kommer inte heller från den starkaste gruppen direkt. Till skillnad från många andra sämre lag så är till exempel Nordmakedonien inte sena på att bjuda upp till dans och därmed öppna upp ytor bakåt. De har i alla fall med sig en målskillnad på 8-2 från gruppspelet vilket ändå är imponerande.

Det är snarare på grund av Tjeckien som underspelet är aktuellt, de har mött både England och Kroatien i en av EM:s tuffare grupper och har tagit sig vidare helskinnade med en målskillnad på 3-2 totalt. Det är framförallt tjeckernas försvarsspel som tagit dem hit då de nollade Skottland och höll både England och Kroatien till ett mål vardera.

Precis som skrivs i det andra speltipset till den här matchen så kan Tjeckien få problem framåt mot ett väldigt starkt holländskt försvar med spelare som Matthijs de Ligt, Stefan de Vrij och Daley Blind. Hittills har bara Patrik Schick lyckats hitta målet för tjeckisk del och de enda målen från öppet spel de har haft har kommit från honom i matchen mot Skottland. Nederländerna har spikat igen i två raka matcher och jag tror att Tjeckien kommer att få det svårt här om nu inte Schick överraskar.

Detta i kombination med att Tjeckien antagligen är det bästa defensiva laget som de stött på hittills i turneringen gör att underspelet känns bra här för de 1.94 som Lucky Sports erbjuder.

Bet 2: Båda lagen gör mål i Belgien – Portugal (1.86)

Det är två ganska framtunga lag som möts i stormötet i åttondelen och det finns stor anledning att tro att det kan bli mål här. Belgien har fått igång sina målskyttar och Romelu Lukaku har redan hunnit med att göra tre mål i gruppspelet.

Portugal har i sin tur fått igång Cristiano Ronaldo som leder skytteligan med fem mål samtidigt som Diogo Jota sett bra ut, men bränt lite mycket chanser. Det är framförallt Portugals två möten med Tyskland och Frankrike som skvallrar om att det kan bli ett och annat mål här.

I matchen mot Tyskland blev de ganska överkörda, men lyckades ändå göra två mål mot tysken i samma match, även mot Frankrike blev det två mål för portugiserna och även Belgien bara släppt in ett mål hittills så har det inte varit mot lika kliniskt motstånd som Portugal direkt.

Samtidigt bör nog Lukaku och kompani kunna få hål på Portugal någon gång under matchen likaså och BLGM-spelet för 1.86 kompletterar alltså vår EM-dubbel under söndagen.

Dagens dubbel från Lucky Sports: 3.61 gånger pengarna!

  Rygga spelet hos Lucky Sports – Dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Holland – Tjeckien under 2,5 mål & BLGM i Belgien – Portugal
Odds: 3.61
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 18:00
TV:  svttva logo tvfyra logo
Stream:  svtplay logo cmoresport logo