Dagens Dubbel | Rekar & odds | EM 2021: Tisdag 29 juni

Simon Pålsson Publicerat: 29 juni 2021

EM-åttondelsfinalerna ska till att gå i mål på tisdagskvällen, med två tungviktsmöten ur svensk synvinkel. Dagens bästa speltips blir en dubbel.

Dagens Dubbel från Lucky Sports

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Under hela mästerskapet satsar Lucky Sports på att erbjuda breda oddsmarknader på EM 2021 och det är alldeles uppenbart att det inte är någon skillnad nu när man ska bevaka det slutspel som är i full gång.

Vi har levererat trevliga dubblar hela mästerskapet hittills – och tänker fortsätta göra det i takt med att åttondelsfinalerna tas i mål. Nu på tisdagskvällen spelas de två sista åttondelsfinalerna och det är två riktigt intressanta möten för en svensk fotbollsälskare.

England – Tyskland
Sverige – Ukraina

Dagens Dubbel från Lucky Sports ger också 3.48 gånger insatsen i skrivande stund, men då det rör sig om specialspel rekommenderas att spela på just den sajten.

SVERIGES ROLIGASTE BONUS JUST NU! Lucky Sports har utmanande bonus för nya kunder. Gör en insättning – och har du inte dubblat pengarna inom 24 timmar får du dina pengar tillbaka. Läs mer och registrera dig här!

 dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bet 1: Över 3,5 kort England-Tyskland (1.83)

Nog är det här lite av ett hatmöte? Ja, så får man faktiskt beskriva den match som nu väntar mellan England och Tyskland i EM-åttondelsfinalen. Det är två lag som har spelat mot varandra i många tungviktsmöten genom åren, och ett England som i många år drömt om att vara Tyskland.

Det här har beskrivits som det ultimata mästerskapet för England att försöka gå långt, men då måste man verkligen vinna den här matchen. Annars är man ute, men framförallt har man bevisat för sig själv och alla andra att man inte har vad som krävs.

Matchen mot Tyskland kommer i perioder att bli fysisk. Det vågar jag lova. Det är två starka lag i duellspelet och med många tyska spelare hemmahörande i Premier League finns det massvis med spelare som vet hur engelsk fotboll ska spelas.

Över 3,5 kort finns till 1.83 gånger såsen hos Lucky Sports.

Bet 2: Båda halvlekarna under 1,5 mål i Sverige-Ukraina (1.90)

Två insläppta mål senast till trots tycker jag att Sverige har imponerat när det kommer till defensiven i EM 2021, med två hållna nollor och en bra målvaktsprestation rakt igenom. Man kan tycka att Marcus Danielson och Kristoffer Olsson spelat bort sig från startelvan, och att det vore bra för den defensiva balansen och spetsen, men jag tror att båda kan komma att starta igen mot Ukraina.

Trots det räknar jag med ett blågult landslag som ligger tight när Ukraina har bollen och än så länge är man inte superimponerad av offensiven som Sverige kan mäkta med. 1-0 eller 2-0 till Sverige vore ett väldigt bra resultat och jag ser det inte som omöjligt att vi har 0-0 efter matchens första 45 minuter.

Båda halvlekarna under 1,5 mål finns till 1.90 hos Lucky Sports.

Det ger 3.48 gånger insatsen på Dagens Dubbel.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 3,5 kort i England-Tyskland & Båda halvlekarna under 1,5 mål Sverige-Ukraina
Odds: 3.48
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 18:00, tisdag 29 juni 2021