Dagens dubbel inför EM 2021: Rasim Reiz rekar målskyttar!

Rasim Reiz Publicerat: 12 juni 2021

Dagens EM-dubbel levereras av Rasim Reiz och med fullt fokus på bra odds från målskyttemarknaden. Vilka två målskyttar tar vi rygg på?

Dagens dubbel från Lucky Sports

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

EM-slutspelet står runt hörnet och visst börjar adrenalinet rusa i kroppen för varje timme vi kommer närmare premiären. För att sätta ännu mer spänning under mästerskapet så kommer jag ta fram två långtidsspel som jag tycker är intressanta.

Båda dessa spel handlar om två vitala spelare för sina landslag och om Portugal & England ska gå långt så krävs det nog att dessa två herrar kliver fram när det verkligen gäller. Oddsen kommer ni hitta längre ner och vart ni kan lägga dessa spel.

Det första spelet är att Cristiano Ronaldo ska göra mer än 2,5 mål under mästerskapet. I gruppen är det tuffa matcher för Portugal, men är det någon som gör mål när det väl gäller är det Cristiano Ronaldo som är regerande europamästare. Ronaldo tar även frisparkar och eventuellt straffar så att han ska kunna trycka dit 3 mål tycker jag är väldigt lockande.

Det andra spelet är att Harry Kane gör flest mål för England under mästerskapet. Den klart största lysande stjärnan som ska bära England under mästerskapet har något lättare grupp och får husera på hemmaplan inför sina supportrar kommer göra det tufft för många motståndare. Harry Kane har haft en fantastisk säsong och öst in mål och jag tror han även kommer fortsätta att göra det för England under mästerskapet.

VET NI! Lucky Sports har en riktig drömbonus för nya kunder. Sätt in 100 kronor – och har du inte dubblat pengarna inom 24 timmar får du din insättning på 100 kronor tillbaka. Läs mer och registrera dig här!

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Dagens dubbel från Lucky Sports

Oddsen till dessa spel följer nedan och ni hittar dessa specialspel hos Lucky Casino där ni kan även kombinera spelen vilket gör det riktigt trevligt!

Över 2,5 mål i EM Cristiano Ronaldo till 1,75

EM-Skyttekung för England, Harry Kane till 1,79

Dagens dubbel från Lucky Sports: 3,13 gånger pengarna

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Cristiano Ronaldo över 2,5 mål i EM + Harry Kane bästa målskytt i England
Odds: 3,13
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: Fredag 11 juni 2021
TV:  svtett logo tvfyra logo
Stream:  cmoreplay logo svtplay logo

Jämför odds: