Dagens Dubbel | Rekar & odds | EM-kvartsfinaler 2 juni

Simon Pålsson Publicerat: 1 juli 2021

Uppehållet med spelfria dagar är över på fredagen när EM-kvartsfinalerna inleds. Vi rekar med dagens bästa speltips i en dubbel.

Dagens Dubbel från Lucky Sports

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Redan dagen innan den 2 juni 2021 kan det vara läge att spana på oddsmarknaden inför EM-kvartsfinalerna, som har potentialen att bli någonting utöver det vanliga den här gången.

Belgien – Italien
Schweiz – Spanien

Nog var det inte riktigt vad man hade tänkt sig med Schweiz så här pass långt fram, men när man ser den totala uppställningen är det ganska fin underhållning som kan vänta den här gången. Det måste man ändå ta och säga.

Dagens dubbel från Lucky Sports har oddset 3,12 gånger insatsen.

ANTAR DU UTMANINGEN? Lucky Sports har en rolig och utmanande bonus för nya kunder. Gör en insättning – och har du inte dubblat pengarna inom 24 timmar får du dina pengar tillbaka. Läs mer och registrera dig här!

  dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bet 1: Schweiz +3,5 hörnor (1.75)

Schweiz gäller som underdog inför mötet med Spanien, men i mina ögon är det ingen omöjlighet att schweizarna skräller sig hela vägen fram till en semifinal. Det är utan tvekan ett landslag som har det i sig att slå bättre landslag.

Mot Frankrike kunde man utnyttja att de regerande världsmästarna hade en oinspirerad, slö dag på jobbet och Schweiz vann snabbt i duellspelet. Nu möter man ett Spanien som i mina ögon inte imponerat i någon match – kanske bortsett från det för Slovakien avslagna mötet i gruppspelet.

Spanien är inte vad man en gång har varit och framförallt är man inte ett hörnlag. Schweiz däremot kommer att söka så mycket fasta situationer det bara går.

Schweiz +3,5 hörnor finns till 1.75 gånger insatsen hos Lucky Sports.

Bet 2: Över 2 mål (asian handicap) I Belgien-Italien (1.78)

Spelbolagen verkar ense om att Belgien och Italien kommer att spela en tät match, men faktum är att det enda som krävs för att matchen snarare ska bli öppen är ett tidigt mål. Och med så många individuellt skickliga spelare i båda lagen är det knappast en omöjlighet.

I mina ögon finns det snarare mycket som talar för att så blir fallet och det är snarare den fotboll som Belgien vill spela här. Italien är inte heller samma gamla mästerskapslag som tidigare – och nu spelar man betydligt mer öppet och fritt.

Över 2 mål (asian handicap) är ett fint odds till 1.78 hos Lucky Sports.

Det ger ett totalodds för dagens dubbel på 3.12 gånger insatsen hos detta hårdsatsande spelbolag.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

 

Speltips: Schweiz +3,5 hörnor & Över 2 mål (asian) Belgien-Italien
Odds: 3.12
Bolag: Lucky Sports