Dagens Dubbel | Rekar & odds | EM 2021: Lördag 3 juli

Simon Pålsson Publicerat: 2 juli 2021

Lördagens EM-kvartsfinal avgör vilka två lag som gör upp i semifinalen på onsdag. Vi rekar med dagens bästa speltips i en dubbel.

Dagens Dubbel från Lucky Sports

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Dagens Dubbel från Lucky Sports fortsätter under alla dagar detta Europamästerskap och inför lördagens matcher är det en mer modest dubbel som ligger där och väntar.

Det är ett totaltodds på 3.58 gånger insatsen som gäller på dagens dubbel – där fokus ligger på dagens två matcher i EM 2021.

Tjeckien – Danmark
Ukraina – England

ANTAR DU UTMANINGEN? Lucky Sports har en rolig och utmanande bonus för nya kunder. Gör en insättning – och har du inte dubblat pengarna inom 24 timmar får du dina pengar tillbaka. Läs mer och registrera dig här!

  dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bet 1: Över 2 mål (asian handicap) Tjeckien-Danmark

Först ut av lördagens EM-kvartsfinaler är mötet mellan Tjeckien och Danmark, två lag som har imponerat stort på lite olika sätt under det här mästerskapet. Men bara det faktum att man tagit sig hela vägen hit är en fjäder i hatten.

Nu ser båda lagen förmodligen det här som ett gyllene tillfälle att faktiskt gå vidare till EM-semifinal och väl där kan precis allting hända. Det är som upplagt för ett historiskt mästerskap för tjeckerna och danskarna.

Jag imponeras av båda lagens offensiv – och tror att vi får se en ganska öppen match. Ett tidigt mål hade kunnat öppna upp tillställningen.

Över 2 mål (asian handicap) finns till 1.80 gånger såsen hos Lucky Sports.

Bet 2: England vinner första halvlek (1.99)

Ukraina var det sämre laget mot Sverige och trenden med ukrainare som haft svårt att hävda sig i matcherna har varit tydlig sedan gruppspelet. Men trots det har man lyckats tråckla sig hela vägen fram till en kvartsfinal i EM 2021. Det är otroligt.

Men här är jag och många med mig övertygad om att det tar stopp. Min känsla är att England försöker sätta ner foten direkt – och kanske blir man nödgade att göra så när man för första gången inte spelar hemma på Wembley i det här mästerskapet.

England att vinna den första halvleken finns till 1.99 gånger såsen hos Lucky Sports.

Totalt ger det en dagens dubbel med oddset 3.58 gånger insatsen.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

 

Speltips: Över 2 mål (asisan handicap) & England vinner första halvlek
Odds: 3.58
Bolag: LuckySports
Spelstopp: 18:00, lördag 3 juli 2021