Dagens Dubbel | Rekar & odds | EM 2021: Måndag 14 juni

Simon Pålsson Publicerat: 14 juni 2021

EM-måndagen är här och från Lucky Sports har vi hittat odds till en trevlig dagens dubbel. Tänk på att spelstopp är redan 18:00.

Dagens Dubbel med odds från Lucky Sports

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sverige ska äntligen kliva in i EM-handlingarna på måndagskvällen och konstigt vore det väl om man inte hade höga förväntningar inför det första mötet med Spanien.

Naturligtvis är Sverige stor underdog, inte minst då matchen spelas på spansk mark, men hela EM-måndagen har potential att bli någonting utöver det vanliga. Detta då Polen, Slovakien, Skottland och Tjeckien alla kommer att vara inblandade i dagens matcher.

Med odds från Lucky Sports, ett hårdsatsande spelbolag under EM 2021, har vi hittat en dubbel som ökar spänningen denna EM-måndag.

Dagens Dubbel från Lucky Sports: 3,42 gånger pengarna

DUBBLA UPP – ELLER FÅ PENGARNA TILLBAKA! Lucky Sports har en EM-bonus för nya kunder. Sätt in 100 kronor – och har du inte dubblat pengarna inom 24 timmar får du din insättning på 100 kronor tillbaka. Läs mer och registrera dig här!

  Dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bet 1: Robert Lewandowski målskytt

Om det är någon som ska leda trupperna för Polen är det utan tvekan Robert Lewandowski, som har en historiskt bra säsong bakom sig i Bayern München, men som nu behöver visa att han kan vara lika bra i landslaget.

Det är uppenbart att Robert Lewandowski inte alltid kommer till samma rätt med sina polska lagkamrater, och konstigt vore väl det med tanke på att kvaliteten på spelarna runt omkring honom såklart är sämre i landslaget än i klubblaget.

Men dels har Polen en fin generation nu, och dels är Robert Lewandowski sugen på att fortsätta sin fina form från vårsäsongen. Slovakien är dessutom ett motstånd som man bör kunna slå.

Robert Lewandowski målskytt i matchen finns till 2,01 gånger pengarna hos Lucky Sports.

Bet 2: Spanien -3,5 hörnor

Om det är någonting man kan räkna med när Sverige spelar borta mot Spanien i en EM-premiär är det att man spelar med fokus på defensiven. Organisation och disciplin är ord som vi bland annat hört från lagkaptenen Sebastian Larsson inför avsparken.

Det gör också att Spanien kommer att ha mycket boll på offensiv planhalva och det brukar oundvikligen leda till många hörnor. Speciellt nu när Sverige lär styra spanjorerna utåt på kanterna. Där är man traditionellt sett lite svagare.

Spanien kommer således att få många hörnor – medan Sverige kan få nöja sig med ett par enstaka. För svensk del blir det hur som helst extremt viktigt att utnyttja hörnorna man får.

Spanien -3,5 hörnor hittas till 1,70 gånger insatsen hos Lucky Sports.

Dagens dubbel med odds från Lucky Sports: 3,42 gånger pengarna

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

 

Speltips: Lewandowski målskytt & Spanien -3,5 hörnor
Odds: 3,42
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 18:00, måndag 14 juni 2021