Dagens Dubbel | Rekar & odds | EM 2021: Onsdag 16 juni

Simon Pålsson Publicerat: 16 juni 2021

Dagens dubbel inför den fullmatade EM-onsdagen med tre matcher på schemat. Vilka är dagens bästa speltips den 16 juni 2021?

Dagens Dubbel från Lucky Sports

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Nog vore det dumt att inte hålla koll på EM-fotbollen som radar på i en intensiv takt runt om i hela Europa. För den som gillar betting på fotboll finns det utan tvekan en hel del intressant att sätta tänderna i när det kommer till den här turneringen.

För vår del hittar vi dagligen två spännande odds, gärna lite mer udda oddsmarknader som annars lätt försvinner i bruset, och kombinerar dessa två odds till en dubbel. Lucky Sports har satsat hårt på att erbjuda specialmarknader och annat under mästerskapet.

Dagens dubbel har oddset 9,72 gånger pengarna hos Lucky Sports.

DUBBLA UPP – ELLER FÅ PENGARNA TILLBAKA! Lucky Sports har en EM-bonus för nya kunder. Sätt in 100 kronor – och har du inte dubblat pengarna inom 24 timmar får du din insättning på 100 kronor tillbaka. Läs mer och registrera dig här!

Bet 1: Burak Yilmaz målskytt (3,35)

I matchen mot Italien blev han isolerad och hade knappt någon boll alls, men någon enstaka gång kändes det enda som att anfallaren Burak Yilmaz hade det i sig att trolla fram ett mål nästan på egen hand.

Men i mötet med Wales kommer Turkiet att spela en mer offensiv fotboll och kommer därigenom att aktivera sin formstarke anfallare mer. I VM-kvalet i våras såg han sylvass ut och hela säsongen har han öst in mål för Lille i den franska högstaligan Ligue 1. Nu är det dags att göra ett EM-mål också och bättre chans än så här får han inte.

Burak Yilmaz målskytt finns till 3,35 gånger insatsen hos Lucky Sports.

Bet 2: Granit Xhaka varnad (2,90)

Granit Xhaka är på väg att skriva på för AS Roma och lämnar därmed den engelska fotbollen, men han har fortfarande kvar sin minst sagt aggressiva spelstil. Det är den som har gjort Granit Xhaka till den uppskattade fotbollsspelaren som han ändå är.

Mot Italien kommer Granit Xhaka och övriga mittfältare att få att göra mot ett bollskickligt innermittfält och ett rakt igenom kontringsstarkt lag. Det kommer att kräva att man tar den fysiska kampen – och det är någonting som Granit Xhaka såklart aldrig bangar att göra.

Det gör att jag räknar med en Granit Xhaka som kommer synas, höras och förhoppningsvis markeras i domarens lilla kortbok.

Granit Xhaka att varnas i matchen spelas till 2,90 gånger insatsen hos Lucky Sports.

Dagens Dubbel med odds från Lucky Sports: 9,72 gånger pengarna!

  Rygga spelet hos lucky sports – Dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Yilmaz målskytt & Xhaka varnad
Odds: 9,72
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 18:00, onsdag 16 juni 2021