Dagens dubbel | Rekar & odds | EM 2021: Onsdag 23 juni 2021

Simon Pålsson Publicerat: 23 juni 2021

Hela fyra matcher från EM 2021 står på onsdagens schema. Men vad kan vi förvänta oss inför den intensiva avslutande gruppspelsdagen?

Dagens Dubbel från Lucky Sports

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Alla EM-grupper ska vara avgjorda och klara efter onsdagens matcher. Då kan vi allihopa blicka framåt mot slutspelet och åttondelsfinalerna. Det är trots allt det här som är den mest underhållande fasen av turneringen.

Men kvar finns alltså en gruppspelsdag, när Grupp E och Grupp F ska till att avgöras. Vilka tar sig vidare vid sidan om Sverige, som redan är klara för slutspelet?

Frankrike, Tyskland, Portugal och Ungern gör upp om slutspelsplatserna i sin grupp.

Sverige, Spanien, Slovakien och Polen ska avgöra hur gruppen slutar samt vilka lag som tar sig vidare till åttondelsfinal.

Dagens Dubbel från Lucky Sports ger hur som helst 9,57 gånger insatsen.

SVERIGES ROLIGASTE BONUS JUST NU! Lucky Sports har utmanande bonus för nya kunder. Gör en insättning – och har du inte dubblat pengarna inom 24 timmar får du dina pengar tillbaka. Läs mer och registrera dig här!

  Dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bet 1: Pepe får gult kort (4,33)

Det är tydligt att den portugisiske mittbacken Pepe har sina bästa dagar bakom sig och att fysiken börjar säga till (då tänker jag primärt på snabbheten) men det är fortfarande en fantastisk mittback som håller på den här nivån.

I två raka gruppspelsmatcher har Pepe visat att han som ledare är otroligt viktig för Portugal, även om man måste erkänna att han har lite svårt att hänga med i svängarna. Mot Tyskland hade han och resten av Portugals försvar det inte helt enkelt när man släppte in hela fyra mål.

Mot Frankrike väntar en ännu tuffare offensiv och motståndare som Kylian Mbappé kommer inte vara enkla att hantera för en åldrande Pepe. Min känsla är att han kommer att kunna bli ordentligt avslöjad.

Pepe får gult kort i matchen finns till 4,33 gånger pengarna hos Lucky Sports.

Bet 2: Serge Gnabry målskytt i matchen (2,21)

Det har inte riktigt lossnat för Serge Gnabry i det här mästerskapet än, men det är uppenbart att Joachim Löw ger honom mycket förtroende. Det lär inte bli mindre av den varan när Thomas Müller nu är knäskadad och missar resten av EM 2021.

Serge Gnabry har kommit till många lägen utan att få håll på motståndarna, men jag tror bara att det är en tidsfråga innan det lossnar ordentligt. Som bekant har Serge Gnabry en urstark säsong bakom sig i Bundesliga och när det väl lossnar kan han komma in i ett ordentligt målstim.

Tyskland väntas göra över Ungern och Serge Gnabry lär vara en av spelarna som gärna hamnar i målprotokollet.

Serge Gnabry att göra mål i matchen mot Ungern finns till 2,21 gånger pengarna hos Lucky Sports.

Dagens Dubbel från Lucky Sports: 9.57 gånger insatsen!

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

 

Speltips: Pepe varnad & Gnabry målskytt
Odds: 9.57
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, onsdag 23 juni 2021