Dagens Dubbel | Rekar & odds | EM 2021: Tisdag 15 juni

Simon Pålsson Publicerat: 15 juni 2021

Dagens bästa speltips i en dubbel hos Lucky Sports. Det är vad vi hittar inför den sista gruppen i EM-spelschemat tisdagen den 15 juni 2021.

Dagens Dubbel med odds från Lucky Sports

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Alla lag och alla grupper, förutom den allra sista gruppen, har äntligen klivit in i EM-handlingarna och än så länge har det varit ett mästerskap med mycket underhållning.

Men nu är vi framme vid den roligaste – och på pappret bästa – gruppen av samtliga grupper. Tyskland, Frankrike och Portugal spelar alla i en och samma grupp med allt vad det innebär på förhand.

Dagens Dubbel med odds från Lucky Sports: 3,14 gånger pengarna

DUBBLA UPP – ELLER FÅ PENGARNA TILLBAKA! Lucky Sports har en EM-bonus för nya kunder. Sätt in 100 kronor – och har du inte dubblat pengarna inom 24 timmar får du din insättning på 100 kronor tillbaka. Läs mer och registrera dig här!

Bet 1: Cristiano Ronaldo målskytt (1,90)

Portugal är väldigt stora favoriter inför sin EM-premiär borta mot Ungern och skulle man ta och vinna den matchen placerar man sig bra i gruppens tabell, eftersom Frankrike och Tyskland inleder med att möta varandra i premiären.

Men för att inte riskera att tappa poäng mot Ungern litar jag på att man spelar med starkast möjliga lag och det innebär att Cristiano Ronaldo får en viktig roll precis som alla andra gånger.

Cristiano Ronaldo är också den som lägger alla frisparkar, straffar och som hela tiden sökes i inläggssituationer. Under 90 minuter mot Ungern kommer Cristiano Ronaldo att få många chanser att göra mål.

Cristiano Ronaldo målskytt är ett bra spel till 1,90 gånger pengarna hos Lucky Sports.

Bet 2: Över 8,5 hörnor i Frankrike – Tyskland

Frankrike mot Tyskland innebär ett möte mellan två lag som mycket väl kan komma att stå som Europamästare i slutet av turneringen. I mina ögon är det två av världens absolut bästa landslag fortfarande.

Att Frankrike är snäppet vassare vet vi med VM 2018 i åtanke, men det är små marginaler som kommer att skilja. Vad jag tror är att båda lagen gärna spelar en offensiv fotboll. Som bekant är det så man är farligast. Båda lagen har en enorm offensiv som man gärna släpper lös.

Ett tidigt mål skulle tvinga fram en forcering från det andra laget och hörnspelet lockar med andra ord gärna då.

Över 8,5 hörnor spelas till 1,65 gånger pengarna hos Lucky Sports.

Dagens Dubbel: 3,14 gånger pengarna hos Lucky Sports!

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

 

Speltips: Cristiano Ronaldo målskytt & Över 8,5 hörnor i Frankrike-Tyskland
Odds: 3,14
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 18:00, tisdag 15 juni 2021