Dagens Dubbel | Rekar & odds | EM 2021: Torsdag 17 juni

Simon Pålsson Publicerat: 17 juni 2021

EM 2021 fortsätter med ett intensivt spelschema torsdagen den 17 juni och vi har samlat dagens bästa speltips i en dubbel från Lucky Sports.

Dagens Dubbel från Lucky Sports

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är intensiva tider för den som följer EM 2021, med tre matcher om dagen närmast varje dag. Det blir knappt någon rast och knappt någon ro för fotbollsälskaren hemma i tv-soffan.

Men visst vore det dumt att klaga? Ur ett bettingperspektiv har det här också öppnat upp för många nya odds- och spelmarknader. För egen del blickar vi gärna mot EM-matcherna och försöker hitta en dubbel varje dag.

Lucky Sports har odds på samtliga matcher i EM 2021 och inför torsdagen den 17 juni har vi hittat en dubbel till 3,36 gånger pengarna.

DUBBLA DIN BONUS – ELLER FÅ PENGARNA TILLBAKA! Lucky Sports har en EM-bonus för nya kunder. Sätt in 100 kronor – och har du inte dubblat pengarna inom 24 timmar får du din insättning på 100 kronor tillbaka. Läs mer och registrera dig här!

Bet 1: Båda lagen göra mål i Danmark – Belgien (1,93)

Danmark måste framåt efter förlusten mot Finland och Belgien ser ingen anledning att kalibrera taktiken efter matchen mot Ryssland. Premiären vann belgarna enkelt med 3-0 och hade egentligen bud på fler mål med sin otroliga offensiv.

För dansk del är det såklart svårt att fokusera på fotbollen i ett sådant här läge, men samtidigt spelar man på hemmaplan och har inte mycket mer att förlora. Det gäller bara att gå framåt – och då tror jag att matchen öppnar upp sig.

Båda lagen göra mål finnas till 1,93 gånger såsen hos Lucky Sports.

Bet 2: Över 2,5 mål i Nederländerna – Österrike (1,74)

Dagens Dubbel med oddsen från Lucky Sports blir en mer återhållsam sådan och vi tror oss ha hittat en kombination som kommer att bli väldigt bra ihop. Men den förutsätter att lagens offensiv presterar på den nivå som vi förväntar oss.

Nederländerna såg sylvassa ut i den första matchen mot Ukraina, med tre gjorda mål framåt, men två insläppta och allmänt skakig defensiv gör samtidigt att det är som upplagt för insläppta mål även mot Österrike.

Österrike bör rimligen vara ett giftigare lag än Ukraina och kommer således att ha goda chanser att såra Nederländerna.

Över 2,5 mål finns till 1,74 gånger pengarna hos Lucky Sports.

Dagens Dubbel med odds från Lucky Sports: 3,36 gånger pengarna.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Blgm i Danmark – Belgien & Över 2,5 mål i Nederländerna – Österrike
Odds: 3,36
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 18:00, torsdag 17 juni 2021
TV:  tvfyra logo
Stream:  cmoreplay logo