Dagens Dubbel | Rekar & odds | Söndag 13 juni: EM 2021

Simon Pålsson Publicerat: 12 juni 2021

EM-söndagen är inte att leka med. Tre intensiva matcher står på schemat och vi rekar såklart med dagens bästa speltips i en dubbel.

Dagens Dubbel med odds från Lucky Sports

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det blir intensiva dagar så här i början på mästerskapet och varje dag i inledningen av gruppspelet består av tre gruppsmatcher. Det gör att man kan tillbringa precis hela dagen, från eftermiddagen hela vägen in på kvällen, i tv-soffan.

Varje dag kommer vi också att hitta två roliga speltips som vi kombinerar till en dubbel och den här söndagen har vi gått på två riktiga publikmatcher. För det är inga dåliga drabbningar som väntar den här dagen.

Dagens Dubbel med odds från Lucky Sports: 3,01 gånger pengarna

DUBBLA UPP – ELLER FÅ PENGARNA TILLBAKA! Lucky Sports har en EM-bonus för nya kunder. Sätt in 100 kronor – och har du inte dubblat pengarna inom 24 timmar får du din insättning på 100 kronor tillbaka. Läs mer och registrera dig här!

Bet 1: Över 3,5 kort i England – Kroatien (1,75)

England spelar alla sina gruppspelsmatcher på hemmaplan och gäller därmed som en av favoriterna inför det här EM-slutspelet, eftersom utslagsmatcherna också kommer att spelas till stora delar på de brittiska öarna.

Men man inleder med en tuff match direkt, mot VM-finalisterna från Kroatien och då kan vi inte tänka oss annat än en fysisk match. Dels för att båda lagen vill visa upp sig direkt, men också för att det är två fysiskt lagda lag.

Över 3,5 kort finns till 1,75 gånger pengarna hos Lucky Sports.

Bet 2: Österrike vinner mot Nordmakedonien

Österrike är lätt lite underskattade i dessa sammanhang, även om man är extremt beroende av sin lagkapten David Alaba. Men om han har ett starkt mästerskap finns det ingenting som säger att Österrike inte ska kunna gå vidare med god marginal från gruppspelet.

Österrike inleder mot Nordmakedonien, ett landslag som knappast brukar vara i stora mästerskap. Det lär märkas. Bara det faktum att Goran Pandev, snart 200 år gammal, är lagets bästa spelare säger en del.

Österrike att vinna finns till 1,77 gånger pengarna hos Lucky Sports.

Dagens Dubbel med odds från Lucky Sports: 3,01 gånger pengarna

  Rygga spelet hos lucky sports – Dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

 

Speltips: Över 3,5 kort i England-Kroatien & Österrike vinner
Odds: 3.01
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 15:00, söndag 13 juni 2021