EM-FINAL: Specialspel, rekar och odds: Italien – England 11 juli 2021

Simon Pålsson Publicerat: 10 juli 2021

England spelar hemma på Wembley och gäller som knapp favorit mot Italien i söndagens EM-final. Här är ett specialspel inför den 11 juli.

Italien - England

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Nog är vi många som har väntat länge på just den här matchen och förväntningarna är som brukligt höga inför att England ska möta Italien i en direkt avgörande EM-final på hemmaplan.

Det kan tyckas att det är lite väl orättvist rent sportsligt att finalen spelas på Wembley, men det har å andra sidan var bestämt sedan lång tid tillbaka. Det är ändå någonting speciellt att England får spela sin första EM-final någonsin på sin egen hemmaplan.

Som bekant har England aldrig vunnit EM tidigare och nu har man chansen att bli historiska. Man är också spelbolagens knappa favorit – men personligen tycker jag att Italien har varit ett mer framstående landslag rent spelmässigt i den här turneringen.

England har misslyckats med att imponera i flera matcher och lagkaptenen Harry Kane har inte varit alls så bra som man hade hoppats på. Utan Raheem Sterling kan vi konstatera att detta engelska landslag inte hade varit finalvärdigt.

Italien har däremot flera spelare som har lyfts under mästerskapet och kollektivet känns starkare än det som England har. Det finns många potentiella matchvinnare som kommer att bära blå tröja i den här matchen.

VILL DU HA EN OMSÄTTNINGSFRI BONUS? En generös bonus från No Account Bet – som ger dig 100 kronor bonus utan omsättningskrav. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – utan omsättningskrav!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

En fysisk match att vänta

Vi kan konstatera att det är den uppskattade domaren Björn Kuipers som kommer att döma den här matchen och som bekant är det en nederländsk domare som ogärna viftar för mycket med korten. Det är snarare dialog med spelarna som ligger till grund för hans sätt att styra matchen.

Men med det sagt kan jag inte se framför mig någonting annat än en stundtals fysisk match, speciellt med tanke på att det emotionellt kommer att bubbla både på planen och vid sidan om. Det är svårt att inte dras med i det.

En spelare som alltid gör avtryck i kortboken – känns det som – är den italienske mittfältaren Marco Veratti. Han stod utanför laget inledningsvis, men är nu given i startelvan igen. Det är en ettrig rackare som hela tiden gnager på motståndarna. Om Italien har ledningen kommer han att kunna döda en kontring (och få gult) och om Italien ligger under kan han försöka väcka laget genom en tackling (och få gult).

Med andra ord är det en spelare som jag kommer att ha ögonen på lite extra inför EM-finalen och som jag tror ligger nära till hands att varnas.

Marco Veratti få gult kort i EM-finalen spelas till 3.00 gånger insatsen hos No Account Bet.

  Rygga spelet hos no account bet – Hämta 100 kr bonus omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Marco Veratti får gult kort
Odds: 3.00
Bolag: No Account Bet
Spelstopp: 21:00, söndag 11 juli 2021
TV:  tvfyra logo
Stream:  cmoreplay logo