Gillar du pengarna tillbaka? Alla gratisspel, freebets och riskfria spel under EM 2021!

Spelbloggare Publicerat: 10 juli 2021

Lägg ett spel – men få pengarna tillbaka om spelet inte sitter. Låter det inte som den ultimata försäkringen? Vi har samlat alla populära gratisspel, freebets och riskfria spel som finns under EM 2021!

100 kronor freebet hos Mr Green

Vill du spela hos ett erkänt starkt bolag med stark svensk koppling? Mr Green satsar hårt på EM 2021, men har också Wimbledon och andra specialmarknader som det kommande svenska riksdagsvalet som en styrka. Om du vill spela på breda oddsmarknader är det här spelbolaget för dig – och nu får du 100 kronor freebet som ny kund. Läs mer och registrera dig här!

  Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

100 kronor freebet hos William Hill

William Hill är klassiska – och vet precis vad man gör! William Hill har haft ett starkt fäste på den brittiska spelmarknaden i många, många år. Nu är man lika starka digitalt och har slagit upp portarna för svenska kunder. 100 kronor freebet hos detta klassiska spelbolag – som ofta ligger allra högst med sina odds – är erbjudandet för nya kunder. Läs mer och registrera dig här!

  Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

100 kronor freebet hos Casumo (omsättningsfritt)

Casumo är mindre krångel – men mer fokus på höga odds! Många tror att Casumo bara är ett casino, men ingenting kunde vara mer fel. Numera satsar sajten hårt på betting och har snabb inloggning, snabba insättningar och breda oddsmarknader som sitt signum. Nya kunder får dessutom 100 kronor freebet i samband med den första insättningen. Ditt freebet är dessutom omsättningsfritt! Läs mer och registrera dig här!

  Hämta 100 kronor freebet – omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

100 kronor riskfritt hos 888sport 

888sport vill höras, synas och göra sig ett namn på den svenska marknaden! Genom att ge alla sina nya kunder ett riskfritt spel på 100 kronor vill 888sport få alla att känna sig välkomna. I övrigt är det ett stabilt spelbolag med många odds och stark bevakning av världens största sporter som fotboll, ishockey, tennis och så vidare. Läs mer och registrera dig här!

  Hämta 100 kronor riskfritt spel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

100 kronor gratisspel hos LeoVegas (utan omsättningskrav)

Gillar du betting och spel i mobilen? LeoVegas är det perfekta spelbolag för dig som gillar betting i mobilen, eftersom man från början sagt sig vara ett uttalat spelbolag för mobilbetting. Det går såklart att spela även via en dator, men sajten är optimerad för mobilanvändare. Nu får du dessutom 100 kronor gratisspel – utan omsättningskrav. Läs mer och registrera dig här!

  Hämta 100 kronor gratisspel! (utan omsättningskrav)

18+ år – Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav.

100 kronor riskfritt hos Smarkets (utan omsättningskrav)

Vill du spela på börsen, fast när det kommer till betting? Smarkets fungerar som en spelbörs där du kan köpa och sälja odds till andra spelare. Den stora fördelen är att oddsen ofta är betydligt högre hos Smarkets än hos andra spelbolag. Vill du prova? Nu får nya kunder 100 kronor riskfritt att spela för hos Smarkets. En stor fördel är också att vinsten blir omsättningsfri. Läs mer och registrera dig här!

  Hämta 100 kronor riskfritt spel! (utan omsättningskrav)

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

100 kronor riskfritt hos Betfair (utan omsättningskrav)

Klassiska Betfair finns alltid redo – lägg dina bets på spelbörsen! Betfairs är en spelbörs och vanligt spelbolag i ett. Om du vill köpa och sälja odds kan du göra det direkt på spelbörsen, men du kan också placera bets på fixerade odds. Alla nya kunder kan hämta en bonus i form av 100 kronor riskfritt utan omsättningskrav. Läs mer och registrera dig här!

  Hämta 100 kronor riskfritt spel! (utan omsättningskrav)

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen