Specialrekar & speltips: Norge – Sverige 26 mars

Spelbloggare Publicerat: 26 mars 2019

Två specialspeltips, varav en massiv 5,40-oddsare, levereras inför Sveriges bortamöte mot storrivalen Norge i EM-kvalets andra gruppspelsomgång tisdagen den 26 mars. Hugg in!

Annons:
KAMPANJ: Få ditt odds på Sverige boostat till 9,0 hos Betfair. Gäller nya kunder.

Annons:

Spelbloggare.se bevakar EM-kvalet in i minsta möjliga detalj med införtexter, startelvor, oddsjämförelser och såklart – speltips. När våra blågula hjältar dessutom är i farten, då blir bevakningen förstås ännu djupare.

Förutom dessa dubbla specialspeltips, till feta odds och från specialmarknader, har vi ett ordinarie speltips uppe inför matchen. Där tar också del av mer djupgående information och bredare bevakning. Kanske är det på plats för fler placerade spel inför höjdarmötet, den skandinaviska klassikern?

Grupp F i EM-kvalet innehåller sex nationer i Spanien, Malta, Färöarna, Rumänien och just Sverige samt Norge. För svensk del landade premiärmatchen, hemma på Nationalarenan i Solna mot Rumänien, i en trea via en fullt välförtjänt 2-1-vinst.

Och för norsk del? De besökte den stora gruppfavoriten Spanien i Valencia och föll med ett mål mot två – siffror som kunde, även borde, ha blivit större. Återigen var det dock en hedervärd insats från Lars Lagerbäck där defensiven hölls ihop så väl som den kunde. Spelare för spelare, total klasskillnad.

Nu är det dock Norge som från spelbolagen får inneha favoritstämpeln, om än hyfsat knappa sådana. 1X2-marknaden står i 2,55-3,25-3,12 och där menar vi att värdet finns på de svenska favörspelen.

Specialrek 1: Gör flest mål – Marcus Berg vs. Robin Quaison: Quaison

Mot Rumänien fick Marcus Berg och Robin Quaison utgöra anfallsduo och tydligt är det att den förstnämnda helt saknar självförtroende efter en rentav katastrofal start på kalenderåret 2019 – med en handfull matcher och noll mål i Förenade Arabemiratens förstadivision.

Detta syntes också av väl i mötet mot Rumänien och extra tydligt blir det, bristen på självförtroende, hos en anfallare.

Robin Quaison stod för ett av de två målen i premiärvinsten och överglänste sin anfallskollega rejält. Han har inte direkt briljerat i Mainz 05 den senaste tiden, men ändock presterat hyfsad fotboll.

Flest mål? Quaison till det brutala oddset 5,40.

Annons:
  Rygga spel 1 hos 888sport – Få 500% extra upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Specialrek 2: Flest hörnor: Sverige

Liksom i matchen som helhet, är Norge favoriter i ”hörnmatchen” – och det har vi svårt att köpa.

Någon full fart framåt-fotboll väntar vi oss inte se från Sverige men inte heller från Norge, utan snarare en ganska låst matchbild och en stor del av bollinnehavet den mellersta delen av planen.

Känslan är dock att Sverige har något större kvalitéer och således ska kunna ta över matchen under perioder; pressa ner ett Norge som alltid är tajta bakåt i banan. Behöver således komma runt på flankerna?

Flest hörnor för Sverige spelas till 2,20 gånger pengarna hos Bwin.

Annons:
  Rygga spel 2 hos Bwin – Öppna ditt konto här!
18+ År – Regler & Villkor gäller, Stödlinjen

Annons:

Specialrekar inför kvalmatchen:

Specialspel 1:  Berg vs Quaison, flest mål: Quaison
Odds:  5,40  (Jämför alla odds)
Bolag:  888sport
Specialspel 2:  Flest hörnor: Sverige
Odds: 2,20 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bwin
Spelstopp: 20:45, tisdag 26/3
TV:  tvfyra logo cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.