Specialspel, rekar och odds: Sverige – Polen 23 juni 2021

Simon Pålsson Publicerat: 23 juni 2021

Sverige spelar för gruppvinsten när Polen väntar i den sista gruppspelsomgången i EM 2021. Men är det realistiskt att hoppas på svensk vinst?

Sverige - Polen

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Med ett svenskt landslag som har tagit fyra poäng av sex möjliga så här långt kan man inte annat än vara nöjd som svensk supporter. Visst, spelmässigt finns det en hel del kvar att kräva av lagets offensiv och visst, med lite otur hade Sverige snarare haft en inspelad poäng. Men ärligt talat, det här spelar ingen roll nu.

Det enda som spelar roll i ett mästerskap är poäng, att ta sig vidare och att vinna matcher. Det spelar ingen som helst roll hur det ser ut eller om det är vidare roligt.

Men roligt, det är det knappast att se Sverige spela fotboll för närvarande. Man kan bara tänka sig vad andra supportrar, i andra länder, sitter och tänker när man slår på en match med Sverige som det ena laget. Inga publikmatcher direkt.

Med det sagt är det nu säkert att Sverige minst är klara för slutspel och att man därmed kommer att spela åttondelsfinal. Men vilken typ av motstånd som väntar kan ingen veta nu – även om det finns en del indikationer. En del menar på att det är bättre att sluta tvåa, då det kan bli tal om en åttondelsfinal på Parken i Köpenhamn. Medan andra pekar på att Ukraina är en möjlig motståndare om man vinner gruppen. Minst sagt överkomligt.

OMSÄTTNINGSFRI BONUS UNDER EM 2021! No Account Bet ger alla nya kunder en omsättningsfri bonus på 100 kronor i samband med den första insättningen. Läs mer och registrera dig här!

  Hämta 100 kronor bonus – omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Blir det samma elva igen?

I två raka matcher har Sverige spelat med exakt samma startelva och Janne Andersson är till sin natur en sådan förbundskapten som gärna fortsätter på en vinnande väg, med ett vinnande lag och ett vinnande koncept. Varför ändra när man leder gruppen och inte har släppt in något mål?

Det man kan spekulera kring är huruvida Kristoffer Olsson verkligen hör hemma i en startelva, efter två svaga prestationer. Med Dejan Kulusevski och Mattias Svanberg tillbaka i laget är konkurrensen dessutom tuffare, med fler spelare som kan tänka sig att spela från start eller åtminstone göra minuter i detta EM 2021. Då krävs det bättre prestationer än vad Koffe har visat upp för att få fortsätta starta.

I Polen är det som alltid Robert Lewandowski som man ska hålla koll på och så även inför den här matchen. Han gjorde målet mot Spanien, ett mål som höll Polen kvar i turneringen.

Michael Oliver är domare i den här matchen och det kan nog behövas. En erkänt bra domare från Premier League som ogärna visar kort i onödan. Med en mer sydeuropeisk domare hade jag varit och fingrat på kortspelet här.

En spelare som kommer att vara het i den här matchen är Alexander Isak. Han kommer att ösa på framåt och lär sättas i många situationer. Det är han som ska göra det för svensk del. Tillsammans med Emil Forsberg är han de reella offensiva hoten. Jag tror också att han känner ett enormt ansvar.

Alexander Isak över 0,5 avslut på mål i matchen spelas till 1,65 gånger pengarna hos No Account Bet. Den typen av specialspel finns det massor av hos No Account Bet – ett spelbolag som dessutom har en omsättningsfri bonus för nya kunder.

  Rygga spelet hos no account bet – Hämta 100 kr bonus omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Alexander Isak över 0,5 avslut på mål
Odds: 1.65
Bolag: No Account Bet
Spelstopp: 18:00, onsdag 23 juni 2021
TV:  tvfyra logo
Stream:  cmoreplay logo