Specialspel, rekar och odds: Sverige – Slovakien 18 juni 2021

Simon Pålsson Publicerat: 18 juni 2021

EM 2021 fortsätter med mötet mellan Sverige och Slovakien, en match som spelas tidigt på fredagen. 15:00 är det dags och vi har ett speltips.

Sverige - Slovakien

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

BOOSTADE ODDS INFÖR SVERIGE – SLOVAKIEN! LÄS MER HÄR!

Rasim Reiz har sin vana trogen rekat ett speltips inför Sveriges andra match i EM 2021. Enligt honom bör Sverige ha goda chanser att vinna mot Slovakien. Läs mer i hans analys inför matchen här!

Men när det ska till att spelas en så pass stor match finns det såklart utrymme för andra typer av speltankar – och spelbolagen har valt att spetsa oddsen ordentligt när det kommer till det här mötet.

Men vad kan vi då förvänta oss av tillställningen? Janne Andersson har i en intervju med SVT varit väldigt tydlig med att det inte blir samma taktik som mot Spanien, utan vi lär få se ett betydligt mer offensivt svenskt landslag mot Slovakien. Det vore nästan lite pinsamt annars.

En poäng i all ära mot Spanien, men om man inte tar minst en poäng mot Slovakien är det en vaskad poäng och vaskad insats. Allra helst ska det bli tre poäng mot slovakerna, som inte har ett landslag som skrämmer.

Inte heller premiärinsatsen mot Polen skrämmer särskilt mycket, även om Slovakien faktiskt gick segrande ur den striden med 2-1. Det gör att man från slovakiskt håll borde vara hyfsat nöjda med ett oavgjort resultat i den här matchen. Det ger ett fint utgångsläge inför fortsättningen. Å andra sidan har man Spanien kvar att möta i den sista omgången.

DUBBLA DINA PENGAR – ELLER FÅ PENGARNA TILLBAKA! Sveriges roligaste bonus just nu kommer från Lucky Sports. Sätt in 100 kronor – och har du inte minst dubblat pengarna inom 24 timmar får du din insättning tillbaka. Läs mer och registrera dig här!

  Dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Hur startar Sverige mot Slovakien?

Det enda vi vet med säkerhet är att Sebastian Larsson kommer att finnas med i startelvan för Sverige, men i övrigt har det lyfts en del frågetecken. Albin Ekdal har vissa fysiska problem och kan behöva vilas. Men är det rätt läge att göra det här mot Slovakien, när Sverige borde gå för att vinna?

Dejan Kulusevski är tillbaka i träning och väntas vara en del av matchtruppen, men är förmodligen inte redo för att starta. Förvänta er dock ett inhopp från Juventus lovande talang i den här matchen.

Annars har Janne Andersson en tendens att lita på spelarna som har gjort det bra. Pontus Jansson och Filip Helander har fler träningsdagar i benen och kan tyckas ha förtjänat chansen före Marcus Danielsson, men personligen tror jag att den senare startar igen.

Vad jag ser framför mig är ett svenskt landslag som har mycket press i perioder – och en viss Marcus Berg lär få en nyckelroll igen. Han har en förmåga att dyka upp i avslutslägen, även om det kanske inte alltid blir mål när det ska.

Marcus Berg över 1,5 avslut i matchen spelas till 2,10 gånger såsen hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Marcus Berg över 1,5 avslut
Odds: 2,10
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 15:00, fredag 18 juni 2021
TV:  svtett logo
Stream:  svtplay logo