Specialspel, rekar och odds: Sverige – Ukraina 29 juni 2021

Simon Pålsson Publicerat: 29 juni 2021

Sverige har chansen att nå EM-kvartsfinal om man vinner mot Ukraina tisdagen den 29 juni 2021. Men visst ska Sverige vara favoriter?

LÄS MER: BOOSTADE ODDS INFÖR SVERIGE – UKRAINA!

Åttondelsfinal

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Precis som vanligt när Sverige spelar matcher i EM 2021 är vår bevakning på topp, med flertalet olika speltips och annat som är värt att hålla koll på inför matcherna. I det här speltipset har vi valt att fokusera lite mer på specialmarknader – sådana som man kanske glömmer annars.

För när Sverige går in i mötet med Ukraina är man klara favoriter. Då inte bara i mina ögon, utan också i objektiva spelbolags ögon. Det är en minst sagt drömmig motståndare att få i den första slutspelsrundan.

Visst, Ukraina har varit ett ganska bra lag hittills i EM 2021 och många med mig är imponerade av Yarmolenko bland annat. Men med det sagt är Ukraina ett gynnsamt motstånd i förhållande till vad man hade kunnat få. Bara smaka på åttondelsfinaler som Tyskland mot England och Belgien mot Portugal. Då säger det sig själv att Ukraina är en gynnsam motståndare.

Med allt det här sagt har Sverige förtjänat att få den här mer överkomliga lottningen, efter att man bland annat tagit poäng mot Spanien och senare vunnit gruppen med sju av nio möjliga poäng i gruppspelet. Det är ingenting annat än väldigt imponerande.

En del menar på – med all rätt – att det finns en hel del övrigt att önska av den svenska offensiven hittills. Men med en Emil Forsberg i form har det räckt ändå. Senast mot Polen kunde Sverige dessutom göra tre mål framåt. Nu har Dejan Kulusevski också kommit in i laget och det kommer att stärka offensiven ytterligare.

Dags att det lossnar

Ukraina har imponerat stundtals under gruppspelet, men är alltså ett lag som Sverige gäller som favorit mot och ett lag som Sverige bör kunna dominera matchbilden mot under stora delar av matchen.

Det återstår att se hur Janne Andersson tänker formera sitt lag, men det känns svårt att peta en spelare som Alexander Isak, även om anfallstalangen inte var lika bra mot Polen enligt vissa. Däremot är det en spelare som hela tiden kan hota.

Marcus Berg kan mycket väl petas, men lär få minuter i den här matchen också. Tillsammans med Alexander Isak är han ute efter att krossa målnollan. Faktum är att ingen svensk anfallare har gjort mål än så länge i turneringen. Det är faktiskt bara Emil Forsberg och Emil Claesson som har lyckats näta framåt hittills.

Nu tror jag att det är hög tid för Alexander Isak och/eller Marcus Berg. Att någon av spelarna ska göra mål finns i ett specialspel hos No Account Bet. 2,90 gånger insatsen är oddset på detta specialspel. Klicka här för att komma till No Account Bet – som nu erbjuder en omsättningsfri bonus till sina nya kunder.

  Rygga spelet hos no account bet – Hämta 100 kr bonus omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Alexander Isak eller Marcus Berg gör mål
Odds: 2,90
Bolag: No Account Bet
Spelstopp: 21:00, tisdag 29 juni 2021
TV:  tvfyra logo
Stream:  cmoreplay logo