Speltips England – Danmark 7/7: EM-semifinal!

Rasim Reiz Publicerat: 6 juli 2021

England tar emot Danmark hemma på Wembley i en EM-semifinal som lär bjuda på mycket känslor och dramatik. Matchen spelas onsdagen den 7:e juli med avspark kl 21.00.

England - Danmark

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är endast tre matcher kvar av det här mästerskapet och det är dags att göra upp om den andra finalplatsen mellan England-Danmark.

England dammade av Ukraina enkelt i kvartsfinalen och slutsiffrorna skrevs till 4–0. Det går inte att komma ifrån Englands imponerade resa till semifinalen där man ännu inte har släppt in ett mål på hela sex matcher. Offensiven ser riktigt vass ut och att man har fått igång Harry Kane är ett stort plus då han kan vara den som är skillnaden mellan att gå hela vägen och vinna EM, för så pass viktig är han.

Danmark har som bekant charmat de flesta under det här mästarskepet. Madrömmen som utspelade sig på Parken när Eriksen låg livlös har förvandlats till något positivt och man har hela landet bakom sig samt att man verkligen har bjudit på underhållande fotboll i stora delar av det här mästerskapet. Den danska dynamiten tog sig vidare mot Tjeckien i kvartsfinalen efter mål av Delaney och Dolberg. Kasper Dolberg har visat sig vara en rejäl injektion i det här laget sen han fick chansen och tillsammans med Damsgaard och Braithwaite varav den sistnämnde har en farbror som tror han kan vinna guldbollen så upp till bevis för Braithwaite.

Giftiga danska omställningar

Jag tror vi får se en ganska intensiv match från början. Danmark har inget att förlora här och man lär komma ut med mycket energi och hög press för att störa England. Det kommer att krävas väldigt mycket av det danska laget för att kunna rubba ett så stabilt England och möjligheten finns tror jag i att störa engelsmännen från start, att inte ge dem tid att etablera spelet sen måste man hålla tätt bakåt med tanke på den offensiv som England har och kan ställa om med mycket speed i laget.

Ser vi på spelmarknaden så är England favoriter vilket man också ska vara samt att man får spela inför sin hemmapublik på Wembley ger alltid ett extra övertag. Jag tror dock Danmark kommer få sina chanser här med tanke på den formen och självförtroendet som finns i den truppen så kommer man skapa lägen och har man skärpan just då så kan man nog göra något mål framåt och spräcka Englands nolla i EM.

Jag väljer därför att spela Danmark över 0,5 mål i matchen till trevliga 1,75 hos Lucky Casino!

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Danmark över 0.5 mål
Odds: 1.75
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, onsdag 7 juli 2021
TV:  svtett logo
Stream:  svtplay logo

Jämför odds: