Speltips inför Albanien – Frankrike 17/11: Revanschlusta i båda lägren

Spelbloggare Publicerat: 17 november 2019

Varken Albanien eller Frankrike förmådde att prestera bra fotboll i veckans EM-kval, men hoppas båda ta kliv framåt under söndagskvällen. Inför matchen tar Spelbloggare.se stark ställning, med ett tillhörande speltips.

Annons:

Frankrike fick 0-1 i baken nästan direkt, hade det fruktansvärt svårt mot Moldavien – men kunde till sist vända till 2-1 på Stade de France och blev i samma veva EM-klara till 2020. Ganska enkelt till slut, och precis som förväntat.

Insatsen, av ”Les Bleus”, den oroar kanske. Men ännu värre var det för Albanien. Milakliv värre.

Man kan i viss mån förstå om gnistan är svår att finna under kvalets slutfas utan det minsta att spela för, men 2-2 hemma mot Andorra kan omöjligen ursäktas – oavsett förutsättningar. Två insläppta och inte ens en vinst mot en av Europas sämsta fotbollsnationer. Utfallet hade till och med kunnat bli ännu värre, i och med den 1-2-uppförsbacke man hamnade i.

Spelet var, förstås, på alla sätt och vis underkänt – men effektiviteten offensivt och slarvet defensivt ännu värre. Målchanserna fördelades, av UEFA:s officiella statistik, 18-3 och skotten 14-3 samt 5-2 på mål. Hörnorna, 8-0. Katastrof att inte vinna, på alla sätt och vis.

Den praktiska betydelsen för matchen är försvinnande liten, enbart med UEFA-rankingen. Vad som däremot kan vara av större betydelse för länderna är att stå för bättre prestationer än senast, känna lite medvind och att avsluta med stil. Givetvis också stort för de albanska supportrarna att stötta sitt landslag mot en världsmästare i Frankrike.

Annons:

Albanien – katastrofala i veckan

7-1-1 är såklart en relativt bra resultatrad, även för världspjäsen Frankrike. Helt prickfritt har emellertid inte EM-kvalet varit och kanske har det varit en (lindrig) baksmälla från VM-titeln förra sommaren.

Men blir det att avsluta med stil? Det tror vi.

Det är mer än tänkbart att ”Les Bleus” roterar på ett par, eller fler, positioner till matchen – ändå ska de vara klasser bättre än Albanien. Överallt. Och viss revanschlusta från veckans mindre starka insats och 1-1 hemma mot Turkiet dessförinnan bör finnas. Finns så mycket mer att få ut.

Hade motståndet varit ett annat, om än i samma klass, skulle Frankrike-spelen kanske inte locka överdrivet till rådande siffror, men som Albanien uppträdde mot Andorra (2-2!) – lojt, uddlöst och slarvigt – har vi svårt att se dem plötsligt steppa upp och ställa till med direkta problem för världsmästarna.

Frankrike -1,5 mål (asian handicap) till oddset 2,08? Det tar vi. Mr Green är platsen.

Annons:
  Rygga spelet hos Mr Green – Få upp till 5 000 kr vinstboost!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Frankrike -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,08
Bolag: Mr Green
Spelstopp: 20:45, söndag 17/11
TV:  tvtolv logo cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: