Speltips inför Andorra – Frankrike 11/6: Fokus på världsmästarna

Martin Efvergren Publicerat: 9 juni 2019

Efter en slätstruken insats mot Turkiet behöver Frankrikes världsstjärnor betala tillbaka med ett hundraprocentigt fokus mot Andorra. Mycket talar för att de senare kommer att få sota för Frankrikes bottennapp senast.

Annons:

Frankrike gjorde, i lördags, en oväntat slät figur såväl offensivt som defensivt. Det, normalt sett, orubbliga försvarsspelet bjöd på stora luckor åt Turkiet och offensivt lyckades inte Mbappé, Griezmann & company skapa någonting av värde.

I stort har Didier Deschamps mästarlag annars fortsatt på inslagen väg efter VM. Man hade, inför Turkiet-matchen, vunnit sina fyra senaste och totalt endast släppt in ett mål i dessa.

De två inledande EM-kvalmatcherna vann man med 4-1 borta mot Moldavien och 4-0 hemma mot Island och för en vecka sedan vann med 2-0 mot Bolivia i en träningsmatch. Totalt hade man alltså gjort tio mål på de tre senaste inför mötet mot Turkiet.

Härnäst väntar så Andorra på bortaplan. Spanjoren Koldos landslag har, trots beskedligt motstånd, inte vunnit på elva raka matcher och EM-kvalet har inletts med tre förluster.

Senast föll man med 1-0 mot Moldavien och dessförinnan med 3-0 mot Albanien och 2-0 mot Island. Man har därmed bara mäktat med två mål på de senaste elva matcherna och väldigt lite talar för att man ska lyckas bryta måltorkan när man nu ställs mot världens bästa försvar.

Proppen ur för Frankrike

Frankrikes bleka insats mot Turkiet blir en viktig faktor att ta hänsyn till inför den här matchen. Världsmästarna kommer naturligtvis att vinna den här matchen men frågan är med hur mycket. Det faktum att man förlorade senast kan ,sannolikt, bidra till ännu mer fokus till den här matchen.

De franska storstjärnor lär vilja visa att de är mycket bättre än vad de visade senast och priset för det kan lilla Andorra få betala i form av en överkörning.

Frankrikes offensiv har egentligen aldrig varit sprudlande under Deschamps ledning och matchen mot Turkiet var ett exempel på hur det kan se ut när det fungerar som sämst. Nu vill man bevisa att man faktiskt kan trycka plattan i mattan med fullt ös framåt.

Givet detta resonemang ser vi ett fint spelvärde i att Frankrike kommer att vinna med minst fyra mål. Därför blir vårt spel ett asian handicap -3,5 för bortalaget till 1.91 gånger insatsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Frankrike -3,5
Odds:  1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  20:45, tisdag 11/5
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.