Speltips inför Belgien – Cypern 19/11: 3,85-oddsare…

Spelbloggare Publicerat: 19 november 2019

Det finns enklare saker än att slå Belgien på fingrarna, men skrällbetonade spel av värde finns att sätta tänderna i när Cypern besöker dem på King Baudouin Stadium i Bryssel.

Annons:

Smaka på de här siffrorna: 34-2 i målskillnad. Nio vinster, varken ett enda kryss eller förlust. EM-kvalet har varit en dans på rosor för Belgien. En lekstuga. Fullkomlig dominans, i mer eller mindre varenda match.

Några tendenser till att tempot skulle slås av på syns inte heller till och det trots att de varit mästerskapsklara sedan en bra tid tillbaka. Se bara på lördagens undanväjning av ett starkt Ryssland – 4-1-vinst, på bortaplan. Den som stack ut allra mest var Eden Hazard med ett äkta hattrick under den första halvan. Romelu Lukaku antecknades för ett mål och en assist. Kevin de Bruyne för dubbla assist.

Redan nu kan man blicka mot kommande års EM och förhoppningen är att följa upp tredjeplatsen från VM 2018 med ett ännu bättre utfall. Givetvis en av de främsta titelaspiranterna inför mästerskapet, så stjärnspäckad spelartrupp förbundskapten Roberto Martínez fogar över.

Cypern ser, ur fotbollssynpunkt, inte mycket ut för världen. En bra bit från de stora. Utan direkt chans i de olika mästerskapskvalen. Men klart bättre än Europas bottenskikt. Ganska mediokra. Relativt stabila, utan större spets eller stjärnglans.

Resultaten i kvalet är väl också rätt talande för det; 3-1-5 – bakom Belgien, Ryssland, Skottland samt före Kazakstan och San Marino. Nu kommer de från en färsk 1-2-förlust hemma mot Skottland. Kunde (borde?) fått ut mer där. Hade mest boll och skapade en del.

Annons:

BLGM-spelet lockar

Gasen i botten. Förmodligen också med en del laboration i startelvan. Det kan eventuellt instabilisera Belgien i viss mån, även om de med största säkerhet kommer lämna arenan som vinnare och fullända kvalet med full pott.

Men, kanske kan Cypern åtminstone förmå att pryda målprotokollet när Belgien mest ska visa upp sig inför deras hemmapublik? Långtifrån otänkbart. Det kan vara en omställning, hörna eller annan fast situation. Lite vad som helst.

Belgien släppte också in ett mål i förra veckans match mot Ryssland utan att det blev minsta nerv i matchen. En klar 4-1-vinst. Cypern visade i deras tur upp en del positiva tendenser mot Skottland, även om det till slut landade i en 1-2-förlust.

Skillnaderna till trots, när förutsättningarna är som såhär och matchens betydelse är så pass liten – visst känns 3,85 gånger pengarna för mål åt båda håll rejält överdrivet? Paf med oddset.

Annons:
  Rygga spelet hos Paf – Få upp till 100 kr omsättningsfritt i bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 3,85
Bolag: Paf
Spelstopp: 20:45, tisdag 19/11
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: