Speltips inför Belgien – Skottland 11/6: Klar favorit

Simon Pålsson Publicerat: 9 juni 2019

Belgien gäller som oerhört klara favoriter inför mötet med Skottland i EM-kvalet tisdagen den 11 juni 2019. Därför har vi ett speltips.

Annons:

Efter ter spelade omgångar i EM-kvalet står det redan klart att Belgien kommer att klara det här utan problem. Det vågar vi påstå redan nu. Detta då laget har tre raka vinster, varav en tung sådan mot främsta utmanaren Ryssland. Det gör att laget kan fokusera på att svetsa samman det delvis nya landslag som hoppas på succé i nästa års mästerskap.

Skottland å sin sida har haft lättast möjliga motstånd hittills, men har ändå lyckats förlora en match. Detta med hela 3-0 borta mot Kazakstan i premiären. Det gör att laget tappat onödig mark i kampen om en EM-plats.

Det är inte så att chansen på EM 2020 redan nu är körd, det går inte att påstå. Men om den ska hållas vid liv krävs skrällvinst mot antingen Belgien eller Ryssland. Troligen är det just Ryssland som är det mer lämpliga valet av segermotståndare. Det är lite deppig info att ha med sig nu.

Belgien är klara favoriter

Enligt rapporterna som har kommit i belgisk media ska det förändras lite i startelvan hos Belgien efter den stabila vinsten mot Kazakhstan senast. Den matchen slutade som bekant med en 3-0-vinst och nu krävs pigga ben för att också städa av Skottland. Det är ett lag som belgarna ska slå alla dagar i veckan, inte minst med tanke på den oerhörda bredd som finns i laget.

Skottland däremot har inte samma bredd att tillgå och formerar mest troligt precis samma startelva igen. Andrew Robertson, som stod för ett supermål senast, blir viktig till vänster i backlinjen och behöver ha en fantastisk dag för att det här ska gå vägen.

Men den bestående känslan är att Skottland inte har spetsen som krävs mot ett välorganiserat, defensivt starkt Belgien. Det är fortfarande ett belgiskt landslag som gärna håller tätt och snarare släpper ett par spelare fria i offensiven än släpper in en massa onödiga mål. Det blir troligen fokus här också

Belgien att vinna och hålla nollan spelas därför till 1,59 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 500 kronor!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Belgien vinner och håller nollan
Odds:   1,59 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  20:45, tisdag 11/6
TV:   cmorelivetva logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.