Speltips inför Danmark – Schweiz 12/10: Trenden håller i sig – 3,30-taggare till spel

Spelbloggare Publicerat: 12 oktober 2019

En öppen historia väntar när Danmark och Schweiz drabbar samman i Köpenhamn och då är det på sin plats med ett skrällbetonat spel. Nivån passar dessutom på att höjas – en 3,30-oddsare. Ett superspel till en supermatch.

Annons:

Lördagens EM-kval bjuder på en handfull utsökta matcher och från 18:00-menyn hittas bland annat Danmark mot Schweiz. En av de stora huvudmatcherna, en av de stora höjdpunkterna.

De relevanta namnen i kampen om de två EM-platserna från kvalgrupp D är Irland, just Danmark och Schweiz. Bakom finns Georgien samt Gibraltar, som inte håller i närheten av samma nivå. Bottenskiktet i Europa. Såhär ser det för närvarande ut i kvaltabellens topptrio:

1. Irland, 5: 3-2-0, 11p, +4 mål
2. Danmark, 5: 2-3-0, 9p, +10 mål
3. Schweiz, 4: 2-2-0, 8p, +6 mål.

Det anmärkningsvärda i de resultatraderna är att de tre länderna fortfarande står med nollorna intakta i förlustkolumnen. Anmärk väl också att Schweiz har en match mindre spelad och ett starkt resultat här på Parken, med andra ord vinst eller kryss, innebär en viss fördel inför slutspurten.

Nästa vecka tar Schweiz emot Irland på St. Jakob-Park och under nästa månads samling, den sista i räkningen, väntar två matcher där det bara ska bli full pott. Gäller mycket nu. För dansk del väntar en match i vänskapens tecken mot Luxemburg härnäst, så allt fokus är således riktat hit.

Annons:

Ännu ett kryss

Minns ni senast, också under samma kvalspel, som Schweiz och Danmark mötte varandra? Om inte var det en av de mest underliga av 90-minutershistorier som de båda varit inblandade i de senaste åren. Schweiz ledde med tre mål mot noll ända fram till den 84:e minuten; sedan kom 1-3, 2-3 och till sist 3-3 med den sista sparken i matchen.

Så, det höjer såklart tempen inför vad som komma skall nu. Hur som helst; med fokus på spelfronten är känslan att Schweiz mycket väl kan fixa ett bra resultat denna afton, men att vinna mot Danmark på Parken i Köpenhamn är erkänt tufft. Därför – läge för oavgjort och delad pott?

Gruppens toppmatcher har alla varit oerhört täta historier, krysstäta, och de tre toppnationerna, Schweiz och Danmark däri, har alltså ännu inte förlorat en enda match. Danmark kommer däremot från en stor besvikelse i form av 0-0 borta mot Georgien och det kan oroa lite. Ändå, på hemmaplan är de alltid svårspelade. Förlorar ytterst sällan.

Vi ser dock Schweiz som den, ytterst marginellt, bättre parten av dessa två och i det omvända mötet var de dominanta över nästintill hela matchen. Blir en mer tillbakalutad approach nu på bortaplan och ett kryss bör kunna fixas.

Håller krysstrenden i sig? Till 3,30 gånger degen är det värt att placera några tior i den profetian.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,30 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 18:00, lördag 12/10
TV:  cmorefotboll logo tvtolv logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: