Speltips inför England – Bulgarien 7/9: Här blir det att åka av…

Spelbloggare Publicerat: 6 september 2019

Det finns inte mycket till konkurrens för England i EM-kvalet och mot Bulgarien lär det bli att åka av på Wembley Stadium. Här ska insatsen dubblas, men hur?

Annons:

England – Tjeckien: 5-0
Montenegro – England: 1-5

Ja, konkurrensen är försvinnande liten – närmast icke-existerande – för England i jakten på en EM-kvalplats. En ”walk in the park” har det varit hittills och kommer fortsatt så vara, av allt att döma.

Vad som ska nämnas är att Tjeckien, på pappret, är det i särklass tuffaste av motstånd och de krossades alltså med fem mål mot noll på Wembley. Övrig konkurrens står nämnda Montenegro, Kosovo och Bulgarien för.

För tre månader sedan löste England en tredjeplats i UEFA Nations League efter en förlängningsförlust mot Holland i semifinalen och en straffseger över Schweiz i bronsmötet. Addera på det en fjärdeplats i VM 2018. Nya tider i England, efter flera års tid av motgångar. Laget är talangfullt, frejdigt och har gott om spets.

Vad som är värt att anmärka är enbart en spelare i truppen passerat 30-årsgränsen, reserv- och Aston Villa-keepern Tom Heaton. Framtiden för förbundskaptenen Gary Southgate och hans land ser lovande ut. Mycket lovande.

Annons:

England med ny överkörning

Ett formstarkt, offensivt inriktat och spännande England. 10-1 i målskillnad på två matcher. Hemmaplan, ett kokande Wembley Stadium. Och motståndet? Ett på sin höjd mediokert Bulgarien, om ens det.

Bulgariens EM-kval har varit en katastrof. Kryss mot Montenegro samt Kosovo, för att sedan förlora mot Tjeckien (1-2) och hemma (!) mot nämnda Kosovo (2-3) för tre månader sedan. Vissa karaktärsbrister, men framförallt ett ganska dåligt fotbollslag.

Det är allmänt känt att Bulgarien är klart bättre hemma kontra borta. Ni minns kanske 2016, när de föll med 0-3 – ett resultat i underkant – mot Sverige på Friends Arena? Känslan är knappast att Bulgarien är starkare nu än då.

Siffrorna borde väl skjuta rakt upp i höjden här? Vi har svårt att se någonting annat än en överkörning vänta, varpå speltipset blir England -2,5 mål (asian handicap) till 1,95 gånger pengarna hos Bethard – ett spel som prickar in om de vinner med minst tre baljors marginal.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: England -2,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 18:00, lördag 7/9
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.