Speltips inför England – Kosovo 10/9: Handikappspel

Spelbloggare Publicerat: 10 september 2019

Det är alldeles uppenbart att England är på en helt annan nivå än ett svenskbetonat Kosovo, men vi undrar om oddssättarna inte överdriver skillnaderna på förhand inför tisdagens möte dem emellan?

Annons:

Tre matcher, tre vunna och alla med brutala siffror. 5-1 över Montenegro, 5-0 över Tjeckien och nu senast 4-0 över Bulgarien. 4-1 i målskillnad. England, hetare än på flera år och stärkta av förra årets VM-succé, stormar framåt mot fotbolls-EM 2020.

Mot Kosovo väntas ännu en trea inkasseras, men vad som ska anmärkas är att det är en formstark motståndare som står på den andra sidan planhalvan.

Uppstickarnationen är det facto på andraplatsen i kvalet, strax före Tjeckien, med ett facit om två vinster och två kryss. Förra veckans möte mot desamma var imponerande på alla sätt och vis; 0-1 vändes till 2-1 och ett historiskt mästerskap kan vara nära – även om det fortfarande är mycket kvar.

Vad som är imponerande är att Kosovo på så kort tid lyckats – de blev antagna till UEFA 2016 – att skapa ett välfungerande landslag och att de här i deras första EM-kval levererat så pass bra. Fotbollshysteri råder och förväntningarna är uppskruvade inför kvällens match mot ett England fyllt av världsstjärnor; bland andra Harry Kane, Raheem Sterling samt Harry Maguire.

Håller det någorlunda tajt?

England fortsätter krossa motstånden i EM-kvalet, men känslan är att de åtminstone inte kommer köra över Kosovo i liknande stil.

För även om de är flera nivåer bättre än kvalmotstånden, detta inkluderat, kan man inte räkna med att varenda match kommer tas hem i överdrivet storartad stil och tajmingen att ställas möta Kosovo kunde ha varit bättre – när de vunnit två raka matcher och under hela kvalet visat prov på stabilitet.

Handikapplinan, den asiatiska, står högt och för Kosovo +3,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de förlorar med exakt tre baljor – får vi finfina 1,67 gånger pengarna hos Interwetten. Det synas direkt.

Annons:
  Rygga spelet hos Interwetten – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Kosovo +3,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,67 (Jämför alla odds)
Bolag: Interwetten
Spelstopp: 20:45, tisdag 10/9
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.