Speltips inför England – Montenegro 14/11: En ”walk in the park”…

Spelbloggare Publicerat: 14 november 2019

En infekterad kontrovers har stört uppladdningen för England i samband med att EM-kvalet återstartar och landet även i teorin kan bli klara för mästerskapet. Motståndet? Det står Montenegro för. Hur man än vrider och vänder på det ska det råda klasskillnad i afton.

Annons:

Känslorna hade kokat upp redan under söndagen, under Premier League-matchen mellan Liverpool och Manchester City, och när det engelska landslaget samlades i början av veckan rykte Raheem Sterling samt Joe Gomez ihop. Den senare ska ha fått ett tydligt rivsår under ögat.

– Vi är i en sport dör känslorna svallar och jag är man nog att erkänna när jag tappat kontrollen över mina, kommenterar City-stjärnan Sterling händelsen på sin Instagram.

Utfallet av kontroversen är att förbundskaptenen Gareth Southgate valt att ställa Raheem Sterling åt sidan till denna match, men att han ska vara aktuell för söndagens bortamatch mot Kosovo. Givetvis ett klart avbräck. Även Jordan Henderson, Tom Heaton, Ross Barkle och eventuellt Fabian Delph missar matchen.

Trots att England under samlingen åkte på en historisk förlust mot Tjeckien, ser det lovande ut för deras del – och revanschen bara dagarna därpå var med besked; en kross av Bulgarien med tennissiffrorna 6-0 – på bortaplan. Exakt allt talar för att det blir mästerskapsfotboll – resultatraden står i 5-0-1 med målskillnaden 26-6 – och här kan de även i praktiken säkra det.

Det må handla om ett kvalspel där motstånden knappast håller toppnivå, milt uttryckt, men känslan är ändå att England påbörjat en resa mot ljusare tider. Fjärdeplatsen i VM 2018 finns förstås färskt i minnet. Ett ungt och optimistiskt landslag med stor anfallsglädje. Stort sundhetstecken att blott en spelare i truppen passerat 30-årsstrecket, tredjealternativet på målvaktsposten i form av Tom Heaton.

Annons:

England vinner – enkelt

När länderna mötte varandra i Montenegro, vann England med solklara fem mål mot ett. Fundamental klasskillnad då och det ska det även vara på Wembley Stadium. Gillar favoritspelen och oddsen som ställs ut på dem här. Absolut spelvärda. Det kan vara på sin plats att kliva in i tid – för det är väl ytterst tveksamt att siffrorna är på samma nivå till strax före avspark?

Montenegro ser inte mycket ut för fotbollsvärlden. Tre kryss och fyra förluster på sju kvalmatcher. Bara tre mål framåt. Utan chans så fort som nivån på motståndet höjts. På resande fot har de förlorat mot såväl Kosovo (0-2) som Tjeckien (0-3).

Så, det finns väl knappt någonting som det facto talar för att Montenegro skulle kunna skapa nerv av den här 90-minutershistorien på Wembley?

Nu kan EM-platsen inte bara i praktiken, utan också teorin, säkras av England och de spelas gladeligen med -2,5 mål (asian handicap) till oddset 1,71 hos Bethard. Gäller då är vinst på spelet om de tar hem det med minst tre baljors marginal.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: England -2,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,71
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:45, torsdag 14/11
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Annons: