Speltips inför Estland – Tyskland 13/10: Utsticket utnyttjas

Spelbloggare Publicerat: 13 oktober 2019

Spelbolaget Interwetten står för ett brutalt stick alldeles för bra för att missa när Estland och Tyskland drabbar samman. Fokusområde: målen.

Annons:

En lättviktare och en tungviktare. Ett Estland som inte kan annat än att ta en match i taget. Ett Tyskland som kan ta ett stormkliv mot det europeiska mästerskapet nästa år och väl där kommer räknas som en av de främsta favoriterna.

Vid intresse har matchen avsparkstid 20:45, TV-sänds på Sportkanalen och streamas på C More Play. En match som tyskarna, förstås, är att räkna som storfavoriter inför. Skulle en praktskräll till för ett annat utfall än en bortavinst.

För att sätta lite siffror på skillnaderna, även om de eventuellt blev överdrivna, länderna emellan. När de möttes i Tyskland och Mainz summerades slutsiffrorna inte mindre än – 8-0! Åtta mål mot noll! Sex olika målskyttar.

Tyskland och Holland är delade ettor i kvalet, på exakt samma poäng, 12 stycken, samt med en målskillnad om 17-6. Med i mästerskapsdiskussionen är även Nordirland, som poängmässigt håller jämnt strå – men har matchen mer spelad. Under veckan åkte de på en förlust mot nämnda Holland (1-3) trots att man ledde inför de avslutande tio minuterna. Hade inte kraften att stå emot ända in i kaklet.

Och Estland? De har skrapat ihop en pinne på sex matcher och den kom via 0-0 borta mot Vitryssland i veckan. Ger kanske lite mersmak, ny energi och ingjutet mod. Skönt att få den där poängnollan spräckt, ur moralstärkande synpunkt.

Annons:

Interwetten sticker ut hakan

8-0 senast de möttes och Tyskland kommer med all säkerhet vinna på nytt. Desto mer tveksamt är det att siffrorna ens kommer upp i närheten av vad det blev härom månaden. Tror på en klart bättre insats från Estland, som inte brukar vara helt oävna ändå. Hemmaplanen stärker dem dessutom.

Det tillhör inte vanligheterna att Estland förlorar med sådana siffror och kvalets näst största torsk kom med 0-4 mot Holland. Över det stora hela har även övriga av de tio senaste matcherna innehållit max fyra baljor, de framåt liksom bakåt inkluderade.

Bakåtlutade i banan, en starkt defensiv approach, och en vilja att kunna komma undan med ett hyfsat resultat och en hyfsad prestation inför hemmapubliken i Tallin. Mycket heder på spel.

För tysk del handlar det i grund och botten bara att spela in de tre poängen och därmed studsa ifrån Nordirland; ta ett storkliv mot EM 2020. Behöver nödvändigtvis inte bli siffror av förkrossande karaktär.

Interwetten sticker ut hakan rejält på målmarknaden och erbjuder oss 1,77 x insatsen för att det ska bli under 4,5 mål i matchen totalt. Det är 15 punkter bättre betalt än konkurrenten närmast. Givet investeringsobjekt.

Annons:
  Rygga spelet hos Interwetten – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 4,5 mål
Odds: 1,77 (Jämför alla odds)
Bolag: Interwetten
Spelstopp: 20:45, söndag 13/10
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: