Speltips inför Färöarna – Norge 10/6: Desperat läge i EM-kvalet

Simon Pålsson Publicerat: 7 juni 2019

Norge behöver få med sig tre poäng hem från mötet med Färöarna i EM-kvalet. Matchen spelas på kvällen måndagen den 10 juni och här finns ett bra speltips.

Annons:

Det intensiva kvalspelet som avslutar den internationella fotbollssäsongen går så sakteliga mot sitt slut, men på måndagen ska det spelas ett par riktigt heta matcher. Ur ett svenskt perspektiv finns det flera matcher som bör bevakas, där mötet mellan Spanien och Sverige såklart är det uppenbara valet.

Men andra matcher är också intressant. Norge spelar exempelvis borta mot Färöarna och ur ett rent sportsligt svenskt perspektiv ska man hoppas på ett Norge som tappar poäng här. Efter poängtappet mot Rumänien i början av helgen tappade laget nämligen ordentligt med mark och ett till svidande poängtapp kan vara dödsstöten redan nu. Å andra sidan är vi nog många som håller en liten tumme för Lars Lagerbäck.

Färöarna är trots allt ett lag som inte riktigt hör hemma på den här nivån och som i kvalet helt fått fokusera på att försöka få med sig någon enstaka poäng. Just nu står laget exempelvis på sju raka förluster i EM-kvalsammanhang och har dessutom släppt in minst två mål i sina fem senaste sådana matcher. Det är ett lag som helt enkelt inte har vad som krävs för att orka stå emot.

Norge vinner enkelt

I stora perioder av mötet med Rumänien presterade Norge på en bra nivå och kändes som ett lag som verkligen kunde besegra motståndare med eftertryck. När Martin Ödegaard fick in 2-0 i den andra halvleken firade Lars Lagerbäck oväntat nog med en fistbump, men det skulle visa sig att han tog ut segern i förskott.

Rumänien fick in två mål, varav ett höll sig långt uppe på skalan över turliga mål, men tog därför med sig en poäng hem till Bukarest. En stor missräkning för Norge. Om det inte vore för den viktiga räddade poängen mot Sverige hade laget varit dystert som natten just nu.

Hur som helst tror vi att Norge vinner här – förmodligen bekvämt med något måls marginal – men en explosion är inte vad vi förväntar. Norge behöver en hållen nolla och kommer fixa den. Framåt sprakar det inte heller direkt.

Under 2,75 mål (asian handicap) spelas till 1,65 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 2,75 mål (asian handicap)
Odds:  1,65 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  20:45, måndag 10/6
TV:   spoartkanalen logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.