Speltips inför Färöarna – Sverige 5/9: Dagens bästa speltips!

Spelbloggare Publicerat: 5 september 2019

EM-kvalet återstartar för svensk del när Janne Andersson och hans Sverige reser till Tórshavn och arenan Tórsvollur för att ställas mot blåbärsnationen Färöarna – och allt annat än en inkasserad trea vore då otänkbart.

Annons: Missa inte – oddsboostar: I samarbete med 888sport får ni nya kunder 6,0 för Sverige att vinna eller 100,0 på Färöarna!

Annons:

Färöarna och Malta. Grupp F:s slagpåsar, mer eller mindre. Resten – Spanien, Rumänien, Norge och just Sverige – tampas om de två topplatserna, vilka leder till nästa års uppsnackade europeiska mästerskap.

Det kommer vara ett historiskt EM 2020 som utspelas av anledning att mästerskapet kommer spelas i hela 13 städer. Sverige lyckades, dessvärre, inte bli en del av dessa, men kan i alla fall mycket väl komma att bli en av alla medverkande nationer.

Grupp F:s stora förhandsfavorit, Spanien, har hittills varit helt dominanta och precis före det uppehåll som varit städade de av Sverige med 3-0 efter två sena baljor i Madrid. En svensk tredjeplats är det just nu som innehas, på sämre målskillnad än Rumänien, och två pinnar bakom den duon hittar vi Norge.

Färöarna spelar, som alltid i dessa typer av kval, enbart för hedern och erfarenheten. De är en av Europas minsta fotbollsnationer och saknar helt spelare som finns på de stora scenerna. Fyra förluster av fyra möjliga har det blivit och målskillnaden i dessa står i 3-12. Närmast att spräcka poängnollan var de redan i premiärmötet mot nämnda Malta – en 1-2-förlust på bortaplan.

Under landslagssamlingen kommer Sverige även ställas i en betydligt tuffare batalj, mot Lars Lagerbäck och hans Norge. Först och främst ska emellertid bara tre pinnar spelas in här och helst ska positiva besked lämnas utöver det. Uppladdning.

Granqvist – en säkerhetsrisk?

Det stora diskussionsämnet har i vanlig ordning varit hur Janne Andersson kommer ställa upp Sverige i dessa matcher. Förbundskaptenen har fått motta stor kritik när han framförallt valde att inte ta ut det allsvenska utropstecknet Marcus Danielson i truppen. Av det mesta att döma kommer Andreas Granqvist spela bredvid Victor Lindelöf Nilsson som mittback. Säkerhetsrisk, om inte här – framöver?

På topp snackas det om Marcus Berg och Alexander Isak tillsammans. Robin Quaison ner på yttermittfältet. Men överraskningar kan det mycket väl komma att bli. Profetiorna kommer från hur laget formerades under tisdagens öppna träning.

Oavsett vad ska det vara ett svenskt lag som inte bör ha större problem med att värja undan blåbärsnationen Färöarna.

Annons:

Vinner bekvämt – jakten på EM-biljetten intensifieras

På Tórsvallur ska man ändå ha viss respekt för Färöarna. Där har de åtminstone lyckats streta emot och hålla siffrorna nere mot hyfsade motstånd, men när nivån höjs såhär mycket borde det bli annorlunda. Sverige har fortfarande ett EM-kompatibelt lag och var så sent som förra året en succé i VM.

Att matchen spelas på konstgräs borde passa Sverige väl. De flesta av spelarna är väl bekanta med underlaget. En faktor av mindre inverkan än när Färöarna ställs mot de flesta andra nationer.

Kvalets hemmamatcher hittills, två till antalet och mot Spanien samt Norge, har förlorats med siffrorna 1-4 respektive 0-2. Sverige har vunnit över Rumänien samt Malta, båda hemma, kryssat mot Norge och förlorat mot Spanien borta. Ganska väntade utfall. Mer åt det positiva.

Bekväm trea att hämta hem för Sverige? Det är vad vi väntar oss – och favoritspelen betalar fortfarande oväntat bra.

Spelet blir således Sverige -1 mål (3-vägshandikapp) – spelet sitter om de vinner med minst två baljors marginal – till 1,72 gånger pengarna hos Coolbet. Se till att hugga den i tid, risken för oddsjustering till närmare avspark är stor!

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 500 kronor i välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Sverige -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,72 (Jämför alla odds)
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 20:45, torsdag 5/9
TV:  tvfyra logo cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.