Speltips inför Finland – Italien 8/9: 3,50-oddsare

Spelbloggare Publicerat: 8 september 2019

Grupptvåan tar emot ettan i EM-kvalet – Finland mot Italien. Matchen är djupanalyserad och inför den levereras en 3580-oddsare till speltips, vilket är smått skrällbetonat.

Annons:

Det är bara att höja på hatten för Finland och vad de presterat under kvalspelet. Senast vann de med 1-0 över Grekland, har bland annat vunnit över Bosnien innan dess och har 4-0-1 i resultatraden. Enda tappet tillika förlusten? Italien borta, 0-2. Anmärk väl att nollan hållits i resterande matcher.

Starkast lysande stjärnan är, såklart, Norwich City-anfallaren Teemu Pukki. Han har stått för fyra mål på de senaste landslagsmatcherna samt fem stycken på fyra Premier League-matcher under året. En av världens hetaste anfallare just nu. Varit helt lysande, match efter match.

Ner till närmsta konkurrent, från andraplatsen, den sista som leder till mästerskapet, i Bosnien har finnarna fem pinnhål. Bra resultat här och det ser fantastiskt lovande ut inför slutspurten.

I toppen hittas, föga förvånande, Italien med full pott efter fem matcher. Målskillnaden är makalösa 16-2 och under veckan värjdes Armenien undan med 3-1 på resande fot. Gjorde jobbet. EM-spel är klappat och klart, men hur blir det när de väl där kommer ställas mot tuffare motstånd?

Exakt vart Italien står i fotbollshierarkin är svårt att sia. VM 2018 missades, som ni säkert minns, efter playoff-förlusten mot Sverige och spelarna har ett stort arbete framför sig i att återvinna förtroendet från folket.

Krysset – ett logiskt (och önskat?) utfall

Annons:

Försvarsmässigt har Finland varit närmast prickfria; hållit nollan i fyra av fem kvalmatcher samt vunnit dito. Gör ett utmärkt jobb med ett mindre namnstarkt spelarmaterial, om vi bortser från det stora utropstecknet Teemu Pukki. Han blir sannerligen att se upp med för italienarna.

Gällande Italien är det här knappast en match som måste vinnas. Krysset kan de komma undan med utan att känna någon stress överhuvudtaget – och så formstarkt och solitt som Finland är för närvarande blir det en tuff uppgift att lämna Tammerfors med ännu en trea.

Vid händelse av en pinne håller Finland huvudkonkurrenten Bosnien på minst tre pinnars avstånd och det är såklart ett utfall de skulle köpa utan minsta tveksamhet såhär på förhand.

Hos Unibet får vi 3,50 gånger pengarna för det raka krysset och det blir vårt speltips inför matchen.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% i välkomstbonus upp till 500 kr!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,50 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp: 20:45, söndag 8/9
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.