Speltips inför Frankrike – Andorra 10/9: Världsmästare mot blåbär

Spelbloggare Publicerat: 10 september 2019

Det är ett smått överdrivet favoritskap som Frankrike får axla inför hemmamötet mot Andorra på Stade de France i Paris – och det vill vi utnyttja omedelbart.

Annons:

Världsmästarna från 2018 mot ett av Europas minsta blåbär på den europeiska fotbollsscenen. En på alla sätt och vis rätt ospännande match där allt handlar om hur stora siffror ”Les Bleus” kommer vinna med, inte om de kommer tappa eller ej. Målskillnaden kan emellertid spela en central roll när mästerskapsplatserna ska delas ut, varpå det ändå finns visst intresse såhär på förhand.

Visst, storskrällar inträffar och häromdagen lyckades Liechtenstein fixa ett 1-1-kryss hemma mot Grekland i EM-kvalet – men här är skillnaderna på förhand till och med större än så. Som nämnt: världsmästarna mot… Andorra.

Grupp H i EM-kvalet toppas av just Frankrike, men de är svårt pressade av såväl Turkiet som Island. Faktum är att alla tre länder står på samma antal pinnar efter fyra vunna och en förlust vardera och målskillnaden är det enda som skiljer dem åt för närvarande. Båda konkurrenter har dessutom toppchans, likt Frankrike, att vinna tisdagens matcher.

Andorra stod för en kämpainsats de ska ha all heder för i förra veckans bortamöte mot Turkiet och höll 0-0 ända fram till den 89:e minuten – trots att turkarna hade allt i matchen och förvisso även borde satt spiken i kistan dessförinnan. Bittert såklart, men de kan ändå vara stolta.

Och Frankrike? De rentav spelade ut Albanien och vann med 4-1 på hemmaplan – siffror som till och med hade kunnat bli större. Antoine Griezmann missade en straffspark och flera öppna lägen sumpades av olika spelare.

Underspel

Det är svårt att linda in det, men på den här scenen är Andorra helt oävna och rentav urusla. De är ett litet, litet land och saknar helt spelare som spelar på de större scenerna i Europa. Som alltid kan vi vänta oss hårt arbete från dem – men det är klart; allt pekar på att de lämnar denna match lottlösa. Det är ändå världsmästarna som står på den andra sidan planhalvan.

Då är frågan istället: hur stora blir siffrorna? Och undertecknad tror trots allt att de kan bli mindre än vad oddssättarna misstänker.

Andorra kommer försvara med 11 man och möter ett Frankrike som lär rotera en del i startelvan. Givetvis fortfarande enorm klass, men det kan påverka i viss mån. Viss udd som försvinner?

Defensivt brukar Andorra kunna hålla ihop det hyfsat. Framåt lyckas de ytterst sällan och här borde de inte skapa en enda målchans av värde. Senast de förlorade med siffror större än fem mål, eller en match där det ens blivit så många baljor, var 2016 mot Portugal och sedan dess har 25 matcher spelats. 0-4 skrevs förlustsiffrorna i det omvända mötet med detta.

Under 5,5 mål känns som ett logiskt val av spel till oddset 1,70 hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 5,5 mål
Odds: 1,70 (Jämför alla odds)
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 20:45, tisdag 10/9
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.