Speltips inför Frankrike – Moldavien 14/11: Hedern i behåll

Spelbloggare Publicerat: 14 november 2019

I Paris och på nationalarenan Stade de France väntas Frankrike köra över blåbärsnationen Moldavien i EM-kvalet – men förvånas inte om siffrorna hålls nere i hyfsade nivåer. Lite väl klart favoritskap?

Annons:

Världsmästarna Frankrike mot… Moldavien. Det är inte svårt att förstå hur enorma skillnaderna länderna emellan är. Allt annat än en hemmavinst vore en skräll modellen extrem.

Vad som däremot höjer tempen inför en match som på alla sätt och vis väntas totaldomineras av ”Les Bleus” är att EM-spel 2020 kan säkras. Med två omgångar kvar har man nämligen fyra poäng ner till tredjeplacerade Island. Turkiet står man på delad förstaplats med. Mindre betydelse huruvida man blir etta eller tvåa.

Moldavien kan i deras tur bara ta det match för match. Varenda liten pinne och varenda stark insats är en vinst i det stora hela. Av åtta matcher är en vunnen, Andorra hemma, 1-0, och resterande förlorade. Två mål framåt, varav ena faktiskt kom i det omvända mötet med detta – 1-4 skrevs siffrorna då.

Att Moldavien skulle fälla krokben för Frankrike i deras jakt på EM-platsen finns med andra ord inte ens på kartan. Det indikerar också oddsen på – smaka bara på dessa; 1,02-34,0-101,0. Ganska talande, va?

Länderna kommer till spel utan varsin spelare disponibel; Frankrikes Blaise Matuidi och Moldaviens Vladimir Ambros. Bästa möjliga startelvorna som kan presenteras på Stade de France.

Annons:

Moldavien reser hem med hedern i behåll

Att Frankrike kommer vinna, det kan vi mer eller mindre redan slå fast. Allt annat vore fullständigt ologiskt, så stora som skillnaderna är och när världsmästarna därutöver är motiverade att redan nu säkra EM-platsen. Klass och motivation. Det ska räcka till en trea.

Men när den raka ettan droppat ner i oddset 1,02 som bäst är det snarare värt att se åt de mer skrällbetonade spelen.

Helt prickfria har Frankrike absolut inte varit under kvalspelet och 1-1 hemma mot Turkiet senast var lite av en besvikelse. Dessförinnan ”bara” ett mål framåt när Island värjdes undan. Vissa frågetecken offensivt sett.

Moldavien kommer i praktiken försvara med 11 man under den stora merparten av matchen; försöka se till att hålla siffrorna nere. Hoten framåt är närmast ickeexisterande. Sedan kvalpremiären, där Frankrike alltså vann med 4-1, har det blivit max fyra mål i matcherna. Oftast kommit undan med hedern i behåll.

Anmärkas ska också att sex av åtta matcher för Frankrike innehållit max fyra baljor, däribland hittas en 3-0-vinst hemma över ett Andorra – det mest mest jämförbara av lag med just Moldavien.

Under 4,5 mål spelas till 1,86 gånger pengarna hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 4,5 mål
Odds: 1,86
Bolag: Betsson
Spelstopp: 20:45, torsdag 14/11
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: