Speltips inför Frankrike – Turkiet 14/10: Laddat möte

Simon Pålsson Publicerat: 14 oktober 2019

Alla ögon på det intensiva mötet mellan Frankrike och Turkiet i EM-kvalet på måndagskvällen.

Annons:

EM-kvalet åker vidare på måndagskvällen och trots att det inte spelas så många matcher finns det nog med underhållning för att fylla även den här kvällen. Mötet i franska Paris mellan Frankrike och Turkiet får nog klassas som det hetaste på förhand.

Grupp H har tydligt dominerats av dessa båda lag sedan starten när man nu står på 18 poäng vardera efter sju spelade matcher. Island jagar där bakom, men Erik Hamréns lag har det tufft och behöver förmodligen avsluta med ett par starka vinster för att inte missa EM-slutspelet.

Märk väl att det turkiska landslaget vann med klara 2-0 i det senaste mötet mellan lagen och har därmed med sig vetskapen om att man kan störa Frankrike inför den här matchen.

Frankrike har sett lite skakiga ut, men 1-0 borta mot Island senast var precis vad som behövdes för att i princip säkra EM-platsen. En vinst här och det hela ska vara packat, klart och fixat inför fortsättningen.

Annons:

Stormigt möte väntar

Frankrike har med sig en stark trupp även till den här landslagssamlingen och tog alltså en tung vinst mot Island i den senaste omgången. Värt att ha med sig är dock att man fått klara sig utan Paul Pogba utan hösten och den franske mittfältsgiganten finns inte med i det här mötet heller. Det är såklart en liten svaghet för deras del.

För ett par år sedan hade Turkiet en mycket namnstark trupp, men det känns som att den tiden är lite förbi när det är stora individuella stjärnor som för laget framåt. Nu vilar man istället på en ordentlig, solid kollektiv grund som har visat sig framgångsrik.

Det finns också en politisk dimension inför den här matchen, med tanke på det som den turkiska militären nu sysslar med i norra Syrien. Det ska sägas att Turkiet som landslag snarare enats av det här och att man samlats i honnörer för att städja regimen. Frankrike som land lär generellt ha en liten annan åsikt i frågan och det kanske spetsar till det här ytterligare.

Hur som helst tror vi att Frankrike är för starka här.

Frankrike -1,25 (asian handicap) spelas till 1,76 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Frankrike -1,25 (asian handicap)
Odds:  1,76 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  20:45, måndag 14/10
TV:    spoartkanalen logo
Stream:    cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: