Speltips inför Holland – Estland 19/11: Avslaget i Amsterdam

Spelbloggare Publicerat: 19 november 2019

Kan det kanske vara så att spelbolagen tagit Nederländernas favoritskap till överdrift inför mötet mot Estland i den avslutande EM-kvalomgången? Allt inför matchen, toppat med ett smakrikt speltips, tar ni del av hos Spelbloggare.se.

Annons:

0-0 utan att direkt imponera borta mot Nordirland räckte till att säkra EM 2020-biljetten för Holland häromdagen. Resultatet är det enda som räknas – att insatsen var något nervöst betonad spelar mindre roll nu.

Om Tyskland, på hemmaplan, skulle sjabbla till det och spela oavgjort eller förlora mot just Nordirland, i en match som spelas parallellt med denna, tar Holland över förstaplatsen vid händelse av en trea. Motivationshöjare på förhand?

Normalt är också Estland en motståndare som Holland inte ska ha det minsta problem med – och nu spelas matchen dessutom inför hemmapubliken i Amsterdam och på Johan Cruijff Arena. När de möttes i Tallinn skrevs siffrorna till en 4-0-överkörning för holländsk del. Visar på de skillnader som faktiskt råder.

Underskattas ska de dock inte, Estland. Flera matcher har de stått upp klart bättre och här ska, som så ofta, försvarsmuren ställas upp. Kanske kan de förmå att sätta käppar i hjulen för de mer namnstarka holländarna? Inspirerande match, i alla fall, att ställas mot ett världsmotstånd inför storpublik.

Annons:

Plusspel på Estland

När Estland förra veckan spelade en match i vänskapens tecken mot Ukraina höll de emot väl och föll med knappa 0-1. Dessförinnan, månaden innan, ”bara” 0-3 i baken mot Tyskland. Ska förvisso nämnas att man hade en man mer på planen i den stora merparten av matchen då.

Från Holland, som visade upp stor uddlöshet när EM-platsen via 0-0 mot Nordirland säkrades, kan det komma att roteras en hel del. Det stora målet är klappat och klart: mästerskapsfotboll. Och med absolut största säkerhet kommer förstaplatsen inte kunna tas ur händerna från Tyskland.

Det är klart att Holland vill avsluta med stil, men vi kan inte undvika att se framför oss en match som blir relativt intensitetslös och tempofattig.

Holland vinner bekvämt, utan att det blir med överdrivna siffror?

Vårt speltips blir Estland +3,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner, spelar lika eller förlorar med max tre måls marginal – till köpbara 1,85x hos 888sport.

Annons:
  Rygga spelet hos 888sport – Få 500% extra vid första insättning!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Estland +3,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,85
Bolag: 888sport
Spelstopp: 20:45, tisdag 19/11
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: