Speltips inför Italien – Grekland 12/11: Solklar favorit

Simon Pålsson Publicerat: 12 oktober 2019

En sjunde raka vinst eller ett snöpligt poängtapp på hemmaplan? Det är frågan för Italien hemma mot Grekland i EM-kvalet.

Annons:

Det är åter fullt fokus på EM-kvalet och för vissa lag är det ett mer skarpt läge än för andra. När vi nu går in i omgång sju och åtta börjar det dra ihop sig ordentligt i många delar av det här kvalspelet i Europa.

Ett lag som ligger ordentligt pyrt till är det grekiska landslaget. Grekland är sannerligen inte vad man en gång har varit och det kostar en del att behöva strida så hårt för sina poäng. Nu står man på fem inspelade poäng i kvalet och ligger därmed sist i gruppen. Med fyra omgångar kvar kan det nog behövas åtminstone sju och helst nio poäng för att ha en chans att nå EM – tror vi.

För Italien ska det nog vara löst redan nu efter att man vunnit sex raka matcher och samlat ihop vansinnigt fina 18 poäng efter sex omgångar. Vi vågar hävda att platsen i EM-turneringen redan är säkrad.

Annons:

Enkel favorit

Alessandro Florenzi och Stefano Sensi är spelarna som står utanför truppen på grund av skador. Båda var tilltänkta att ta plats och då vara aktuella för spel i den här matchen, men har tvingats tacka nej. Det går såklart att trycka på flera andra spelare som inte är med, men dessa har man klarat sig utan ett tag. Här kan vi också notera att en viss Marco Verratti är tillbaka i truppen och troligen startelvan.

Vad gäller det grekiska landslaget finns det nu ett stort bekymmer i att mittfältaren Giorgos Masouras är avstängd efter sitt tredje gula kort senast. Det är starkt av Giorgos Masouras att redan ha hunnit upp i så många gula kort får man säga – men i ärlighetens namn har grekerna mest fått jaga.

Italien, som har sex raka vinster, har sett urstarka ut rakt igenom gruppspelet och gäller som klara favoriter även inför den här matchen.

Italien -1,75 (asian handicap) spelas till 1,76 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Italien -1,75 (asian handicap)
Odds:  1,76 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  20:45, lördag 12/10
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: