Speltips inför Lettland – Polen 10/10: Säker vinst

Simon Pålsson Publicerat: 10 oktober 2019

Allt fokus på målmarknaderna i det speltips vi rekar inför mötet mellan Lettland och Polen i EM-kvalet.

Annons:

EM-kvalet åker vidare kommande vecka och för flera lag är det skarpt läge i jakten på en plats i EM. En grupp som är väldigt jämn är Grupp G med bland andra Lettland och Polen. Här leder Polen tabellen efter fyra raka vinster i inledningen, men kommer nu att behöva avsluta kvalspelet starkt för att inte släppa taget om förstaplatsen.

Lettland har haft en direkt svag inledning på den här kvalresan, med sex raka förluster och inte mer än ett enda gjort mål framåt. Det målet kom dessutom i premiären och därefter har man fem raka matcher utan gjort mål framåt. Dessutom med totalt 21 insläppta mål under kvalet.

Det ska sägas att Lettland nu står på sju raka förluster i EM-sammanhang och då räknar vi inte bara in de sex förlusterna i det här kvalspelet, utan också en överlappande match från förra gången det begav sig. Det är tydligt att man fortsatt har en ganska lång väg att vandra för att konkurrera på allvar.

Annons:

Klar dominans

Polen står alltså på fyra vinster, en förlust och ett kryss efter sex spelade omgångar. Med 13 poäng leder man sin grupp, men det finns nu skarpt konkurrens från Österrike, Slovenien och till viss del även Israel som jagar där bakom. Man har inte råd att släppa förbi sig mer än max ett lag för att vara garanterade en plats i EM 2020.

Det oroar också en del att Polen öppnade med fyra raka vinster för att sedan falla ihop i två raka matcher, men samtidigt är man ett stabilt lag. Det var en svag samling senast och nu gäller det att studsa tillbaka.

Mot Lettland är polackerna enorma favoriter och ska så vara. Här tror vi på total dominans redan från första stund och att man till slut kammar hem en bekväm vinst med tre poäng till samlingen.

Polen gör mål i båda halvlekarna spelas till 1,58 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Polen göra mål i båda halvlekarna
Odds:  1,58 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  20:45, torsdag 10/10
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: