Speltips inför Litauen – Ukraina 7/9: EM 2020 är nära

Spelbloggare Publicerat: 6 september 2019

Ukraina stormar mot EM 2020 och mot Litauen bortaplan till trots, borde vara en munsbit under lördagen. Ännu en stabil trea att vänta?

Annons:

Grupp B i EM-kvalet har varit en häpnadsväckande historia såhär långt. Medan Serbien och Portugal, förhandsfavoriterna, stått och stampat står Ukraina urstarkt; toppen av kullen med tre vunna och ett kryss. Det är bara att se på statistiken nedan.

1. Ukraina, 4: 3-1-0, 10p, +7 mål
2. Luxemburg, 4: 1-1-2, 4p, -1 mål
3. Serbien, 3: 1-1-1, 4p, -2 mål
4. Portugal, 2: 0-2-0, 2p, +0 mål
5. Litauen, 3: 0-1-2, 1p, -4 mål

Observera väl att Serbien och Portugal möter varandra timmarna efter denna match och ett av länderna således riskerar att hamna på efterkälken. Ukraina kan i deras tur rycka ifrån. Helt väntat är Litauen emellertid i botten och helt borträknade. Match för match att ta för deras del.

Ukraina har lyckats kryssa borta mot Portugal, vunnit dubbla matcher med uddamålen över tvåan Luxemburg och det stora utropstecknet var när Serbien helt snurrades upp på läktaren – en fantastisk 5-0-kross. Nu är EM 2020 mycket nära. En trea här och det kan nästan helt slås fast.

Litauen ser inte mycket ut för världen; ett spelarmaterial helt utan spets. Bland Europas sämre nationer. De har förlorat samt kryssat en match mot Luxemburg samt förlorade med klara 1-4 när Serbien besöktes senast. Bara att ladda om och försöka stå för en bättre insats i afton.

Annons:

Ukraina i toppform – vinner av bara farten

Förvisso ”bara” uddamålsvinster över Luxemburg, men annars har Ukraina sett fantastiska ut under EM-kvalet och faktum är att blott en av de 15 senaste landskamperna, tävlings- samt vänskapsmatcher, förlorats. Stabiliteten är funnen och EM-drömmen kan snart bli sann.

Och Litauen? De saknar helt självförtroende, har ett ytterst begränsat material och ska inte räcka till om Ukraina kommer upp ens i närheten av standardnivå. 14 vinstfria matcher, den stora merparten förluster. 1-4 i baken senast mot Serbien – ett motstånd som Ukraina alltså krossade med fem mål mot noll.

Enda som talar emot Ukraina är att det handlar om en bortamatch, men oavsett vad bör de vara ett nummer större i afton. Formen är fantastisk, de är klasser bättre och har redan nu ena foten i nästa års europeiska mästerskap.

Ukraina -1,25 mål (asian handicap) är ett bra spelalternativ till 1,74 x insatsen hos 888sport. Då får vi halva insatsen tillbaka om de vinner med uddamålet samt vinst på spelet om de tar hem det med större siffror än så.

Annons:
  Rygga spelet hos 888sport – Få 500% upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Ukraina -1,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,74 (Jämför alla odds)
Bolag: 888sport
Spelstopp: 18:00, lördag 7/9
TV: 
Stream:  cmorelive logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.