Speltips inför Montenegro – Bulgarien 11/10: EM-kval

Simon Pålsson Publicerat: 11 oktober 2019

Det är närmast krav på mål inför fredagens viktiga möte i EM-kvalet mellan Montenegro och Bulgarien.

Annons:

EM-kvalet åker vidare på fredagskvällen och flera matcher av yttersta vikt spelas då. En grupp som lever i allra högsta grad är den med Montenegro och Bulgarien, där båda lagen behöver en trepoängare för att drömmarna om EM-slutspel ska leva vidare. Det är också den sista livlinan som nu slängs ut i ett desperat försök att rädda kvalet. Allt annat än vinst gör att loppet känns kört.

Det går att säga mycket om den här gruppen, men att inte beskriva inledningen p åEM-kvalet som direkt svagt för båda dessa lag vore att undgå sanningen faktiskt. Känslan är att både Bulgarien och Montenegro hade väldig tur med lottningen och hamnade i en grupp där man, sånär som på England, hade reella chanser att vinna mot alla lag på en bra dag. Men så har alltså inte blivit fallet.

Efter fem spelade omgångar står båda lagen på totalt två inspelade poäng, men tre förluster. Montenegro har släppt in 13 (!) mål och Bulgarien 11 mål på fem omgångar. Med ett sådant försvarsspel blir det oerhört svårt att vinna sina matcher.

Annons:

Ett givet målspel

I mars månad spelade lagen mot varandra senast, då i den bulgariska huvudstaden Sofia. Bulgarien och Montenegro delade då broderligt på poängen och med en poäng vardera från det mötet misslyckades båda med att ta en viktig vinst den gången.

Nu är som sagt läget lite annorlunda och med den pressen som tabelläget tvingar fram kan vi inte se någonting annat än en offensiv matchbild framför oss. Det här är trots allt ett möte som båda lagen behöver vinna för att hålla drömmen vid liv – som vi redan tidigare nämnt.

Om vi vill vara generösa går det också att påstå att det finns vissa offensiva styrkor i båda lagen. Däremot är defensiven inte mycket att skryta med.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,97 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  20:45, fredag 11/10
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Annons: