Speltips inför Montenegro – England 25/3: Formstarka gäster

Spelbloggare Publicerat: 25 mars 2019

England visade klassen i premiären av EM-kvalet och hoppas nu bara städa undan Montenegro av bara farten. Lyckas eller ej? Här hittar ni vårt speltips, oddsen och allt inför matchen.

Annons:

En uppvisning och lektion i fotboll. England krossade Tjeckien med 5-0 förra veckan, Raheem Sterling var fantastisk och antecknades för ett hattrick, och det var siffror som till och med hade kunnat bli större. Då var det heller långtifrån ett blåbärsmotstånd som stod på den andra sidan planhalvan.

Förbundskapten Gary Southgate har verkligen lyckats få England på fötterna. Det blev en fjärdeplats i VM 2018, UEFA Nations League är man klara för semifinal i efter att ha kommit etta ovanför Spanien samt Kroatien och nu med den här starten på kvalet mot EM 2020.

Hos Montenegro är inte en lättviktare, utan mer av mellanmjölksmaterial. Finns ett par större namn, som Atlético Madrids mittbacksklippa Stefan Savic. Han missade dock kvalpremiären och ser mest sannolikt ut att ställas åt sidan även här. Även Stevan Jovetic är indisponibel.

Ny trea för England

Det var ytterst nära att bli en trea för Montenegro när Bulgarien besöktes förra veckan, men en kvitteringsbalja från motståndarna i slutminuterna satte stopp för det. Sett till hur matchbilden utvecklades, helt klart rättvist.

Prestationen var inte mycket att hänga i julgranen, med andra ord – och om Montenegro inte presterar på deras absoluta topp mot ett mycket formstarkt England kan det bli att åka av, vilket vi misstänker blir fallet.

England har förvisso en del avbräck, främst på de defensiva positionerna, men var så pass starka mot Tjeckien att oron över detta är minimal. Det blev fem mål framåt, hade kunnat bli fler och nollan hölls intakt. En insats av klass.

Så, en stabil tvåa? Det är känslan.

England spelas med -1,25 mål (asian handicap) till 1,80 gånger pengarna hos Unibet. Då får vi halva insatsen tillbaka om de ”bara” skulle vinna med uddamålet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% extra upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: England -1,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp: 20:45, måndag 25/3
TV:  tvtolv logo cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.