Speltips inför Polen – Israel 10/6: Potent offensiv

Simon Pålsson Publicerat: 7 juni 2019

Polen tar emot Israel och det innebär att det är topplagen i grupp G som ska göra upp. Vi tror på en ganska öppen matchbild mellan två lag med potent offensiv.

Annons:

Polen kommer från en knapp bortaseger mot Makedonien. Slutresultatet skrevs till 1-0 efter mål av stjärnskottet Krzysztof Piatek.

Därmed står man på tre raka segrar samt tre raka hållna nollor i EM-kvalet. Man inledde med att besegra Österrike borta med 1-0 och därefter vann mot Lettland med 2-0 hemma.

Polen är storfavoriter att vinna grupp G då man hamnat i en, relativt, svag grupp. Huvudkonkurrenten ser ut att bli Israel som också de är obesegrade efter tre matcher.

Dock kryssade man sin första match (1-1) hemma mot Slovenien. Därefter har Österrike besegrats med hela 4-2 och Lettland med 3-0 i fredags.

Målglada Israel och målsnåla Polen

Israel har nu gjort sju mål på sina två senaste matcher och totalt 17 mål på sina fem senaste matcher. Även motståndet inte riktigt varit av Polens kaliber så bör nog ändå Israels offensiva förmåga tas på allvar.

Samtidigt har Polen varit raka motsatsen på sistone. Laget har, som sagt, vunnit och hållit nollan i sina tre senaste matcher, men man har också bara mäktat med att göra fem mål på sina sex senaste matcher.

Trots en stjärnfylld offensiv har man haft problem att göra mål. I sin grupp i Nations League skrapade man endast ihop två poäng och slutade sist efter Portugal och Italien.

På pappret är Polen det klart bättre laget och med hemmaplansfördel är man förstås klara favoriter mot Israel. Vår bedömning är dock att Israel kommer att bjuda upp till dans och bidra till en mer öppen matchbild än vad fallet varit i Polens senaste matcher.

Därför tror vi att Lewandowski, Piatek & company kommer ges lite mer ytor och att målskyttet kan komma att lossna för Polen. Samtidigt är Israel vassa framåt och har, bland andra, Kina-proffset Eran Zahavi, med tre mål senast, i målform.

Sammantaget ger detta att vi spelar att båda lagen kommer göra mål till fina 2.05 gånger insatsen hos Betway.

Annons:
  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  2,05 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway
Spelstopp:  20:45, måndag 10/6
TV:  Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.