Speltips inför Rumänien – Malta 8/9: Överdrivet betalt – 4,30-taggare

Spelbloggare Publicerat: 8 september 2019

En brutal 4,30-oddsare blir vårt speltips inför söndagens EM-kvalbatalj mellan Rumänien och Malta. Fokus är på målmarknaden och det gästande laget specifikt. Kan de smälla in en balja, månne?

Annons:

Rumänien är kanske lite under radarn, men är fortfarande en stark konkurrent till Sverige och Norge – som möter varandra strax efter denna match är färdigspelad och vårt speltips hittar ni här – och om de vinner här kommer minst ett av länderna passeras i kvalgruppen.

På förstaplatsen hittar vi Spanien – chockerande, va? – med fem vinster av fem möjliga och där under står Sverige på tio, Norge på åtta och Rumänien på sju poäng. Minst en av konkurrenterna kommer också tappa i kvällens match.

Under veckans hemmamatch mot dominanta Spanien stod Rumänien för en hedervärd prestation; förlorade med knappa 1-2 och skakade på allvar liv i det när motståndarna fick en spelare utvisad med tio minuter kvar. Hade kunnat knipa en pinne vid lite flyt, även om skillnaderna trots allt var uppenbara.

Malta är inte mycket för fotbollsvärlden. De har sedan flera år förvisso lämnat skiktet bland Europas allra sämsta, blir sällan helt överkörda, men saknar kvalitéer för att utmana så fort nivån höjs någorlunda. Gör vad de kan, kämpar på och försöker ha inställningen match för match.

Här har Malta förlorat fyra matcher och vunnit en. Segern kom, som väntat, hemma mot Färöarna med två mål mot ett.

Släppte in mål mot Färöarna

Annons:

Fyra förluster i de tuffare matcher. Nollade i alla. Det är klart att Malta kommer få kämpa i uppförsbacke och att de mest största säkerhet kommer lämna arenan lottlösa. Men kanske kan de åtminstone såra Rumänien?

Det händer då och då att Malta lyckas peta in en boll mot på pappret klart bättre motstånd – och Rumänien har det facto visats sårbara vid flera tillfällen under kvalet. Två insläppta mot Sverige, Norge samt Spanien och ett mot Färöarna – på hemmaplan.

Och kan Färöarna, då kan väl Malta?

4,30 gånger det investerade kapitalet för att det målas åt båda håll är hur som helst i klar överkant.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% bonus upp till 500 kronor!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 4,30 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp: 18:00, söndag 8/9
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.