Speltips inför Rumänien – Norge 15/10: Galet starkt 2,85-oddsare…

Spelbloggare Publicerat: 15 oktober 2019

En match av enorm betydelse, däribland svensk sådan. Rumänien mot Norge, konkurrenterna i kampen om den andra mästerskapsplatsen, möter varandra i Bukarest och här hittar ni vårt speltips inför matchen.

Annons:

Förra veckan – Rumänien med en stabil, men utan att direkt imponerade, 3-0-vinst över blåbärsnationen Färöarna och Norge med ett kryss mot Spanien efter att man från straffpunkten kvitterat i slutminuterna via AFC Bournemouth-anfallaren Joshua King.

Och Sverige? De vann, föga förvånande, över Malta med siffrorna 4-0 och står därmed på 14 inspelade poäng, Rumänien 13 och Norge 12. Det som ska anmärkas är dock att Janne Andersson och hans mannar ställs mot Spanien parallellt med denna match. Alltså toppchans för dessa nationer, Rumänien samt Norge, att stärka deras aktier i gruppen.

Den största pressen inför matchen är på Norge, som har Lars Lagerbäck vid rodret, med hänsyn till att de hamnat en bit på efterkälken – och orsaken till det är alla kryss, i 4/7 matcher. Enbart en match är förlorad och över det stora hela har Norge tagit stora kliv framåt.

Talar emot Rumänien är ett avslutande svårt spelschema; Norge här och därefter Sverige samt Spanien. Hade varit värsta tänkbara på den fronten om det inte vore för två hemmamatcher i dessa.

Indisponibel för Rumänen är Dragos Grigore som ensam spelare. Gästerna saknar i deras tur stjärntalangen Erling Håland, Ruben Gabrielsen samt André Hansen.

Annons:

Rumänien vinner

Snudd på femtio-femtio, Rumänien enbart som knappa favoriter. Hur tänker oddssättarna här, undrar vi? Gillar starkt spelen på värdskapet till rådande siffror. Given position att ta, med flera olika alternativ som spelformer.

Rumänien känns oväntat solida och är framförallt hemmastarka. Enda förlusterna under kvalet har kommit mot Spanien samt Sverige, bara 1-2 på tavlan i matcherna, och i det omvända mötet med detta skrevs siffrorna 2-2.

Gästande Norge stod upp väl mot Spanien senast, men är ändå i en småknepig situation och känner viss press att vinna matchen. Måste offra en del ytor, på bortaplan och mot en tuff motståndare? I två av kvalets fyra kryssmatcher har man kvitterat sent. Kommit in lite snett i vissa fajter.

Det är inget snack om saken att det ska vara fördel Rumänien i en match som denna och den raka ettan synas därför till finfina 2,85 gånger pengarna hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Rumänien vinner, rak etta
Odds: 2,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 20:45, tisdag 15/10
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: