Speltips inför Ryssland – Skottland 10/10: 4,20-oddsare…

Spelbloggare Publicerat: 10 oktober 2019

Det är mer eller mindre helt klart att Ryssland blir en av de nationer som kommer få spela EM-fotboll nästa år, men det behöver inte betyda att de per automatik kommer vinna torsdagens batalj mot Skottland, som kämpar hårt med formen.

Annons:

Belgien samt Ryssland har varit helt dominanta i kvalgrupp I mot EM 2020; de förstnämnda med full pott efter sex matcher och de senare nämnda med 5-0-1 i resultatraden. Närmast ryssarna är Kazakstan, åtta pinnar bakom, och då kan vi slå fast att det är klappat och klart.

Framöver handlar det framförallt om matcher av mindre stor betydelse, rent sportsligt. Skottland och de andra nationerna under topp två vet om att de kommer missa det kommande mästerskapet. Gäller snarare att snickra vidare, inför framtiden.

Mycket av glädje var det emellertid inte när Skottland förra månaden föll mot såväl Ryssland, 1-2, och Belgien, 0-4 – båda matcherna på hemmaplan. Det kollektiva, som nästan räckte ända fram i VM-kvalet, ekar med sin frånvaro. Tillbaka på ruta ett. Kanske kan det här vara en match som kan boosta dem inför framtiden?

Annons:

Krysset lockar med TV-peng

Ryssland känns heta; var mycket nära semifinal i VM 2018, föll mot silvermedaljören Kroatien på straffar i kvartsfinalen, och kvalet hittills har varit en succé. Mycket inhemskt material, men den ryska klubbfotbollen håller hyfsad nivå. Hetast av dem alla under kvalspelet har den rutinerade anfallaren, Artem Dzyuba, varit med sina sex fullträffar. Även visat framfötterna i Zenit under spelåret.

I Glasgow, för strax över en månad sedan, vände Ryssland 0-1 till en 2-1-vinst – en match som, sett till hur chanserna fördelades och hur spelet utvecklades, kunde ha slutat exakt hur som helst.

På hemmaplan ska ett klart favoritskap råda för Ryssland, men med hänsyn till hur rejält deras försprång är i gruppen behöver man inte bli desperata på något sätt – och för all del, Skottland bör vara snäppet bättre än vad resultaten antyder. Normalt kollektivt solida.

Ett avslappnat Ryssland och ett Skottland som har mycket att vinna på en bra prestation; stärkt moral och en energiboost. Luktar det inte lite kryss denna afton?

Av Bet365 får vi 4,20 gånger pengarna för det raka krysset och det är värt att investera en mindre summa i.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365!
Regler & villkor gäller. +18 år. Stodlinjen.se.

Annons:

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 4,20 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365
Spelstopp: 20:45, torsdag 10/10
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: