Speltips inför Schweiz – Irland 15/10: Skarpt läge i Danmarks grupp

Simon Pålsson Publicerat: 15 oktober 2019

Schweiz måste gå för att plocka en trepoängare hemma mot Irland på tisdagskvällen.

Annons:

På tisdagen är det återigen dags för ett par riktigt skarpa matcher i pågående EM-kval, där ett par av grupperna blivit vansinnigt spännande från första start. Portugal, Belgien och Ryssland är lag som imponerat stort i sina respektive grupper, men den här gruppen är betydligt mer intensiv och jämn.

I topp hittar vi nämligen Irland och Danmark. Det danska landslaget står nu över den här omgången, men ett riktigt toppmöte väntar nu mellan Irland och jagande Schweiz.

Schweiz föll med 1-0 borta mot Danmark senast – trots en stark insats – och har nu fyra poäng upp till att försöka få en direktplats till EM 2020. Det är med andra ord skarpt läge för ett tidigare underpresterande schweiziskt landslag. Nu måste de därför gå för vinsten hemma mot Irland, där mötet på Irland slutade 1-1.

Annons:

Viktiga poäng på spel

Med tanke på utgångsläget i den här gruppen är det sannerligen ett skarpt läge för båda lagen. Det gör att det står så mycket på spel och att matchen i sig kommer att bli underhållande – bara av den anledningen.

Schweiz ligger trea i gruppen med åtta poäng, varpå man har fyra poäng upp till gruppledarna Irland och Danmark, som alltså ligger på samma poäng. Det är med andra ord schweizarna som har pressen på sig här och som måste vinna.

Det kommer i sig att öppna upp matchen en del. Irland lär ligga ganska lågt, men trivs med att gå på kontring och är ett farligt lag i sin offensiv. Dessutom har man sex raka matcher utan förlust.

Schweiz såg starka ut mot Danmark senast, trots förlusten med uddamålet, och går garanterat stenhårt här. Därför tror vi på mål.

Över 2 mål (asian handicap) spelas till 1,64 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 2 mål (asian handicap)
Odds:  1,64 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  20:45, tisdag 15/10
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: