Speltips inför Spanien – Sverige 10/6: Tufft skadeläge

Simon Pålsson Publicerat: 7 juni 2019

Fullt fokus på målspelet är vad som gäller inför EM-kvalmötet mellan Spanien och Sverige måndagen den 10 juni 2019. Bra speltips väntar.

Annons:

Inledningen på det här EM-kvalet har blivit synnerligen lyckad för svensk del och vore det inte för den snöpliga kvitteringen som släpptes in mot Norge hade det inte behövts kännas någon oro i det här läget. Norrmännen tappade nämligen poäng mot Rumänien i helgen och har därför satt sig själva i en prekär situation.

Gruppens mest övertygande lag hittills är Spanien, men har laget också haft det enklast spelschemat så här långt. Nu återstår att se precis hur bra spanjorerna är när det är Sverige som står för motståndet.

Sverige tog en viktig trea hemma mot Malta på fredagskvällen och spelade faktiskt riktigt fin fotboll i perioder. Alexander Isak fick göra mål, försvarsspelet fungerade smärtfritt, Marcus Berg såg het ut i spelet och hela laget kändes harmoniskt. Det bådar gott inför det som är hela kvalets svåraste match för svensk del.

Målspel i Spanien

För Sveriges del ska tas in i beräkningarna att flera tunga spelare är utanför matchtruppen och av olika anledningar inte kan spela här. Andreas Granqvist är mest troligt inte tillgänglig till matchen i fråga, men med tanke på hur fint Pontus Jansson och Filip Helander spelade sist ska det gå att ordna alldeles oavsett. Victor Nilsson Lindelöf är nämligen också borta.

För Spanien har det här EM-kvalet varit inledningen på det som man har väntat på i många år nu, en slags generationsväxling. Det är inte alls ett så namnkunnigt lag längre och i ärlighetens namn vågar vi påstå att det rent av är ett lätt överskattat lag. Sergio Ramos ser fortsatt till att stänga igen det hela bakåt, men annars är det ett lag som består av överraskande många spelare från mindre lag i La Liga.

Därför tror vi att spanjorerna kan få det hyfsat svårt att brotta ner Sverige. Det är ändå ett starkt, välorganiserat svenskt landslag som tar sig till Spanien.

Under 2,75 mål spelas därför till 1,76 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 2,75 mål (asian handicap)
Odds:  1,76 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  20:45, måndag 10/6
TV:   tvfyra logo cmorefotboll logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.