Speltips inför Tjeckien – England 11/10: Kvalsuccé

Spelbloggare Publicerat: 11 oktober 2019

Gruppfinal i EM-kvalet – Tjeckien mot England. Bortaplan till trots, här är det väl en formstark favorit att lita på? Det menar åtminstone vi, varpå stålarna investeras i det.

Annons:

Yngre, mer optimistiskt och redan med positiva resultat. Den nya upplagan av Englands fotbollslandslag är fantastiskt spännande; blev fyra i VM 2018 och har vunnit fyra av fyra EM-kvalmatcher i dominant stil.

Siffrorna talar sitt tydliga språk:
England – Tjeckien: 5-0
Montengro – England: 1-5
England – Bulgarien: 4-0
England – Kosovo: 5-3

Så, hur ska England kunna sättas stopp för? Tjeckien har en mardrömsmatch mot dem färskt i minnet och det verkar inte vara möjligt att stå upp emot deras monsteroffensiv för kvalkonkurrenterna. Fyra matcher – 19 mål! Galen statistik, och då är det en del hyfsade nationer de ställts mot. Europas absoluta botten huserar i andra grupper.

Tjeckien innehar kvalets andraplats, men bara pinnen ovanför Kosovo, som i början av nästa vecka ställs mot Montenegro. Helt öppet dem emellan, i kampen om andraplatsen, när England i praktiken redan säkrat den första. Finns inte på världskartan att de skulle falla genom isen.

Den, för gruppens skull, stora matchen väntar dock om strax över en månads tid – just Tjeckien mot Kosovo på Doosan Arena i Plzén. Men det är klart; en hemmaskräll skulle betyda en gigantisk fördel för tjeckerna.

Annons:

England betydligt vassare

Det finns en del utlandsproffs i Tjeckien, men ytterst få sådana som är framstående på de största scenerna. Saknas helt den typ av spets som däremot finns i England – ett pånyttfött och tokspännande England.

De svårare matcherna under kvalet har Tjeckien fått bekänna färg i; 0-5 borta mot just England och en 1-2-förlust när Kosovo besöktes. Har därför extra svårt att se dem räcka till här, fastän matchen spelas på hemmaplan. Att besegra Bulgarien och Montenegro dubbelt upp är en sak, England en annan. Helt annan.

England har fått in nytt mod i spelartruppen och ledarstaben efter förra årets VM-succé, det är alldeles uppenbart, och här i kvalet har de manglat ned motståndarna med en fantastiskt frejdig offensiv och stabilitet i spelet. Konsekvent bra under matcherna. Se bara senast mot Kosovo; 5-1-ledning i halvtid, avgjort, och till slut en 5-3-vinst. Då missade dessutom Harry Kane en straffspark.

Klasskillnad ska råda denna fredagsafton och England -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de vinner med uddamålet – spelas till 1,85 gånger pengarna hos Bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365!
Regler & villkor gäller. +18 år. Stodlinjen.se

Annons:

Speltips:

Speltips: England -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp: 20:45, fredag 11/10
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: